Journal Man: Najbolje BB kreme koje jamče blistav ten

Journal Man: Najbolje BB kreme
koje jamče blistav ten

BB kreme nastoje zamagliti nesavršenosti, istovremeno vodeći računa o pigmentaciji, kontroli ulja i hidrataciji kože. Riječ je o beauty proizvodu koji sadrži sve što vam je potrebno za njegu kože. S policom za kupaonice koja je vjerojatno bila pretrpana pojedinačnim proizvodima koji na svojim deklaracijama jamče različite pozitivne efekte, BB krema nudi pojednostavljenje beauty rutine s jednim višenamjenskim proizvodom.

Što je BB krema?

Nakon različitih laserskih tretmana koji su tijekom 2000-ih postali popularni u cijelom svijetu, a pogotovo u razvijenim europskim zemljama, javila se potreba za pažljivim tretiranjem kože. Porasla je potom konzumacija BB kreme koja je u isto vrijeme hranila i njegovala kožu, ali i djelovala na izgled kože, prikrivajući nedostatke i ističući finu teksturu kože lica i mladenački izgled.

Trend se proširio i danas je BB krema jedan od obaveznih beauty proizvoda koje ćete pronaći kako u ženskim, tako i u muškim kozmetičkim torbicama. Beauty industrija počela je prilagođavati ove medicinske proizvode za njegu za masovno tržište. Uz sve blagodati ove kreme, njena stvarna svrha je koncept “pokrivenosti”. Većina BB krema nije obojena, ali poput podloga za make up dolaze u različitim nijansama kako bi odgovarale vašem tonu kože i mogu poboljšati izgled vaše kože. Za one koji žele pokriti nedostatke, mrlje i pore, ožiljke, pigmentaciju, izgladiti bore ili omekšati suhu kožu, BB je zapravo Instagram filter u tubi i prva pomoć kada patite od mamurluka. BB krema može vaš izgled učiniti svježijim.

Stoga ovaj proizvod jednostavno primijenite na lice kao i hidratantnu kremu, iako je važno biti posebno oprezan kako bi se krema ravnomjerno rasporedila po licu. U prvoj fazi nanesite malu količinu i pobrinite se da ga koža potpuno upije. Nakon toga uvijek možete dodati više, samo pokušajte uskladiti kožu s nijansom kreme kako biste dobili najbolje rezultat. U nastavku potražite 5 najefikasnijih BB krema uz koje će vaš ten procvjetati.

Clinique Anti-Blemish BB krema SPF 40

Kada želite prekriti nedostatke i spriječiti nastanak novih u isto vrijeme, isprobajte Clinique Anti-Blemish BB kremu koja u sebi sadrži kontrolu ulja. S visokim SPF 40 ova je krema idealna i za visoke ljetne temperature. Ukoliko razmišljate o putovanju na mjesto gdje je vječno ljeto i gdje ćete biti izloženi visokim temperaturama te UVA i UVB zračenjima, onda uz ovu kremu imate beauty saveznika na svojoj strani. Dostupna je u četiri nijanse.

Clinique Anti-Blemish BB Cream SPF 40

Kiehl’s Active-Correcting & Beautifying BB krema

Oni koji traže suptilno poboljšanje i korekciju tonova kože mogli bi isprobati Kiehl’s-ovu BB kremu. Ova se krema uklapa u vaš ton kože i ima vrlo visok SPF 50 i vitamin C koji sprječavaju razvoj pigmentacije. Ova je krema, stoga izvrsna u borbi s hiperpigmentacijom, a daljnjom upotrebom, rezultati su jasno vidljivi.

Kiehl’s Active-Correcting & Beautifying BB Cream

La Roche-Posay Effaclar BB Blur

Ova je krema savršena za tipove masne kože, njena tekstura nalikuje na pjenu koja se lako razmazuje i skladno utapa u ten, čineći ga blistavim i prirodno lijepim.

La Roche-Posay Effaclar BB Blur

Shiseido savršena hidratantna BB krema SPF 30

Ova krema se slobodno može i nazvati vrhunskim sredstvom za poboljšanje kože. Lako se nanosi i izgleda prirodno, skriva pore i neujednačenu kožu. SPF štiti kožu tijekom cijele godine od štetnih zraka. Vrlo je lagana na koži pa je idealna za svakodnevno korištenje, čineći vas spremnima za svaku priliku.

Shiseido Essentials Perfect Hydrating BB Cream SPF30

Vichy Idéalia BB krema

Krema kao stvorena za kožu sklonu pigmentaciji. Vichy’s (još jedan vrhunski francuski ljekarnički brend) sadrži savršenu formulu spojenu u zaštitu koja hrani kožu i pokriva sve na što niste najponosniji kada je u pitanju vaša koža lica. Sadrži SPF 25 za zaštitu u svim vremenskim prilikama. Svježa formula čini kožu blistavom dok antioksidacijski sastojci djeluju na ograničavanje pojave tamnih mrlja.

Vichy Idealia BB Cream

Foto: Instagram, Vichy, Kiehl’s, Shiseido, La Roche-Posay, Clinique

Učitati još
Zatvori