Journal Man: Ovo su najbolja električna prijevozna sredstva za vaš commute

Journal Man: Ovo su najbolja električna
prijevozna sredstva za vaš commute

Gotovo nitko nije ljubitelj svakodnevnog putovanja na posao jer ono nekad može biti zamornije i od samog posla koji vas čeka taj dan. Gužve na cestama čine vas nervoznima, a traženje slobodnog parkirnog mjesta ponekad je gotovo nemoguća misija. Iako su dosad redovito bili pretrpani ljudima koji se s vama bore za malo svježeg zraka, tramvaji i autobusi su ove godine zbog globalne padnemije postali izrazito nepopularan način prijevoza.

Ovo su razlozi zbog kojih sve više ljudi koristi bicikl kao zamjenu za automobile i javni prijevoz. Međutim, vožnja bicikla zna biti iscrpljujuća, a tu je uvijek i mogućnost da se nekome svidi vaš bicikl, pa ga odluči uzeti sebi dok ste vi na poslu. Zbog toga električna prijevozna sredstva postaju sve popularnija, a kako bismo vam olakšali izbor, za vas smo odabrali nekoliko najatraktivnijih i najkvalitetnijih modela. 

GOTRAX GXL električni romobil

Električni romobili postali su uobičajeni prizor na našim ulicama. U moru različitih modela, GOTRAX GXL romobil je koji se ističe svojim tehničkim karakteristikama. Težine svega 12 kilograma, ovaj romobil spada među lakše električne romobile na tržištu. Mala težina znači da ga je vrlo lako nositi dok je sklopljen, a dodatan bonus je baterija koja se u potpunosti napuni za samo 4 sata. Ovaj romobil dolazi opremljen izuzetno izdržljivim gumama, pa ga bez straha možete voziti i po malo grubljim podlogama.   

Inboard M1 skateboard

Električni skateboardi polako počinju dobivati svoje poklonike i u Hrvatskoj. Inboard M1 jedan je od prvih modela koji su se pojavili na tržištu, ali i nakon nekoliko godina prednjači kvalitetom. Glavna prednost ovog skateboarda je izmjenjiva baterija. Tako sa sobom uvijek možete nositi rezervnu bateriju i biti bez straha da će vaš skateboard usred puta prestati funkcionirati. Skateboardom se upravlja bežičnim ručnim upravljačem kojim možete ubrzavati, usporavati i kočiti. Promjenu smjera kontrolirate prebacivanjem težine, baš kao i kod klasičnog skateboarda

Onewheel

Onewheel je jedini uređaj svoje vrste na tržištu – njegov najbolji opis bio bi skateboard s jednim kotačem. Upravo je zbog svog izgleda ovo najatraktivnije električno prijevozno sredstvo koje trenutno možete kupiti. Onewheel pogoni električni motor s dvije konjske snage koji korisnicima omogućava dinamičnu vožnju. Guma velikih dimenzija olakšava savladavanje svih vrsta terena, od gradskog asfalta pa sve do blatnjavih staza i pješčanih plaža. Ako volite zimske sportove, Onewheel je uređaj za vas jer je njegova vožnja najsličnija vožnji snowboarda.

Photo: Instagram

Učitati još
Zatvori