Journal man: Mirisne svijeće koje će obožavati muškarci

Journal man: Mirisne svijeće koje
će obožavati muškarci

mirisne-svijeće_1

Mirisne svijeće doživjele su procvat za vrijeme lockdowna jer smo jako puno vremena provodili kod kuće. No ne vole samo žene da im dom miriši, i muškarci imaju svoje omiljene mirise.

Mirisi za opuštanje

Ono čemu nas je prošla godina naučila je da više brinemo o sebi i svom interijeru i da je doista bitno da si kod kuće napravimo pravu oazu kako bi se lakše nosili s nakupljenim stresom. Mirisne svijeće osim što naš dom ispunjavaju ugodnim mirisima, idealne su za opuštanje, ali i stvaranje intimne atmosfere. Mirisi nas mogu lansirati na omiljena mjesta, pomoći nam stvoriti ugodnu atmosferu i opustiti naša osjetila. Danas doista možemo pronaći jako puno svijeća raznih kvaliteta i mirisa, a one već neko vrijeme nisu rezervirane samo za žene i “ženske mirise. Izdvojili smo pet svijeća koje će se svidjeti i muškarcima upravo zbog svojih specifičnih mirisa.

mirisne-svijeće_2

19-69 – Chinese Tobacco

19-69 je švedski brend koji proizvodi razne mirise još od kasnih šezdesetih, a njihove svijeće jednako su cool i kvalitetne kao i mirisi. Ova svijeća inspirirana je filmom Apocalypse Now’ od Francisa Forda Coppolae. Začini, drvene note uključujući duhan, đumbir, vaniliju i agar čine ovaj miris egzotično privlačnim.

CT_CANDLE_SWIPE_01
19-69 – Chinese Tobacco

Urban Apothecary – Oriental Noir

Oriental Noir je svijeća orijentalnog mirisa od Londonskog brenda Urban Apothecary, a odlikuje ju drvenasti, miris cvijeća i nježnih začina. Nota orhideje djeluje smirujuće i relaksirajuće. Neočekivane note kave, pačulija i vanilije daju svijeći dašak luksuza.

Aman – Grounding

Aman, lanci poznatih luksuznih hotela i spa resorta, nedavno su izbacili vlastitu liniju mirisnih proizvoda uključujući i svijeće. Dizajnirane za relaksaciju i uzemljenje. Đumbir i sandalovina s dodatkom jasmina i nježnih začina unjet će smirenost u vaš kućni ured i instantno vas lansirati na neki rajski otok.

Aman-Spa-Candle-Grounding_v2-1487x1487-1
Aman

Trudon – Ernesto

Francuski Trudon izrađuje najfinije svijeće još od sredine 17.stoljeća. Ernesto miris inspiriran je Che Guevarom i kubanskom revolucijom. Rum, grožđe i bergamot čine gornju notu, dok se sama dubina parfema krije u notama pačulija i duhana.

D.S. Durga – Wild Brooklyn Lavender

D.S & Durga je cool Brooklynski miris inspiriran pjesmama, zamišljenim krajolicima i mitovima. Wild Brooklyn Lavender svijeća inspirirana je New Yorkom i pronalaskom prirodne ljepote u urbanom ozračju. Drvenasti tonovi kombinirani s cvjetnim notama lavande i bilja čine savršenu kombinaciju. Ova svijeća ima i svoju playlistu na Spotifyu s izvođačima poput Interpola, The Strokesa i LCD Soundsystema.

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori