Journal Man: Marko Vuletić pokrenuo je vlastiti podcast
Journal Man: Marko Vuletić pokrenuo je vlastiti podcast

Journal Man: Marko Vuletić
pokrenuo je vlastiti podcast

Priseban, otvoren, realan i samosvjesan Marko Vuletić velik dio svog života dijeli na internetu. Simpatični Dalmatinac rodom je iz Trogira, a trenutno živi u Zagrebu. Obožava životinje, pivu i vožnju biciklom. U prilog mu ide i odličan smisao za humor. Otvoreno progovara o svojim zdravstvenim problemima i poteškoćama, a pored društvenih mreža studira marketing i radi u jednoj zagrebačkoj agenciji.

Marko je naime dosad prošao nekoliko operacija na srcu, a usprkos izazovima, zadržao je pozitivan stav i pogled na život koji oduševljava. Jednostavnim životnim poukama pomaže gomili mladih ljudi. Ima i svoj uspješni merch vuletic.shop koji se sastoji od njegovih poznatih uzrečica: „Živote robijo“, „Nije dobro“, „yee-yee“, „Sister Suncokret“, itd.

Šta je s glavon?

Marko voli pričati, iznositi svoja razmišljanja i rušiti vječne tabu teme pa nas činjenica da je pokrenuo vlastiti podcast nije pretjerano iznenadila. U Hrvatskoj i regiji podcast scena tinja već nekoliko godina. Sada podcasta ima dosta, ali ne drži svaki pažnju. „Šta je s glavon?“ otvara vidike i napravljen je iz želje da Marka kao takvog malo bolje upoznamo, na neki dublji, bolji način.

„Moj podcast. Pričamo o svemu šta me mučilo u odrastanju, kako sam naučio biti sam, boriti se s napadajima panike i brojne druge teme. Prva epizoda se dotakla istraživanja seksualnosti, a o čemu san priča možete poslušati na mom YouTube kanalu ili na gotovo svim streaming platformama (Spotify, Apple Podcasts, Deezer). Ajmo minjat svit i pričat o stvarima koje su svima u glavi“, izjavljuje Marko.

Svima nam trebaju ovakvi razgovori jer je bitno da učimo druge kako je dobro da smo sami sebi na prvom mjestu i da itekako trebamo mariti za svoje emocije i osjećaje. Ostanite dosljedni sebi i prihvatite život satkan od lijepih trenutaka… Samo je stvar naše percepcije.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori