Journal Man: LEGO Technic set koji će oduševiti sve ljubitelje BMW-a

Journal Man: LEGO Technic set koji će
oduševiti sve ljubitelje BMW-a

LEGO znači „dobro se igrati“ i nije tajna da su ove kockice jedan od omiljenih poklona za sve generacije. Vodeći svjetski proizvođač materijala za igru pruža izuzetnu zabavu i njegovi setovi idealni su za beskrajnu kreativnost. Razvrstani su po dobnim skupinama i temama: City, Friends, Duplo, Ninjago, Star Wars i Technic. Setovi mogu biti lijepi dekorativni dodaci interijeru koji će upotpuniti prostor u kojem boravite. Osim igračkama, svoj uspjeh mogu zahvaliti i filmskim ostvarenjima. Svakako istražite LEGO svijet i pustite mašti na volju jer sve što zamislite, možete i izgraditi.

Šampion ulice i staze

Nova vijest razveselit će sve LEGOljupce željne adrenalina. LEGO® Technic™ lansirao je svoj set ultimativnog modela motocikla, šampiona ulice i staze: LEGO Technic BMW M 1000 RR. Ovaj nevjerojatno detaljan set vjerna je replika iznimno brzog i tehnološki naprednog motocikla BMW M 1000 RR koji je sinonim za motosport i inženjersku izvrsnost. Set je vizualno zadivljujuć i ima mnogo autentičnih elemenata, uključujući radni mjenjač s 3 brzine, lančani prijenos i linijski motor s 4 klipa.

Precizna konstrukcija od 1.920 komada dizajnirana je da prati konstrukciju pravog motocikla, dajući uvid u BMW-ove proizvodne procese. To je najveći komplet LEGO Technic motocikla ikad, koji obožavateljima pruža priliku da u rukama imaju statusni simbol. Uključite svoje strasti, uklonite sve smetnje, pripremite se na ulazak u zonu potpunog fokusa i sastavite dojmljivi motocikl koji poslije možete izložiti. Svoj primjerak možete nabaviti u svim LEGO trgovinama i na službenoj stranici lstore.hr.

Foto: LEGO

Učitati još
Zatvori