Stigao je eksplozivni trailer za četvrti nastavak akcijskog spektakla John Wick
Stigao je eksplozivni trailer za četvrti nastavak akcijskog spektakla John Wick

Stigao je eksplozivni trailer za četvrti
nastavak akcijskog spektakla John Wick

‘John Wick’, filmska priča o bivšem profesionalnom ubojici koji kreće u osvetu za ruskim gangsterima nakon što mu ukradu vintage Ford Mustang i ubiju psa, sa svakim je novim nastavkom donosila sve više novca na kino blagajnama, pa nije čudo što se franšiza protegnula na četvrti film. U četvrtom nastavku ‘John Wick: Chapter 4’ ponovno pratimo Keanua Reevesa kao legendarnog ubojicu Johna Wicka. Režirao ga je Chad Stahelski, a producirali su ga Basil Iwanyk i Erica Lee.

John Wick: Chapter 4

Radnja novog filma odvija diljem svijeta i donosi precizno-koreografiranu akciju posebne vrste. John Wick se suočava sa svojim najsmrtonosnijim protivnicima dosad u nadolazećem četvrtom nastavku serijala. Cijena za njegovu glavu raste i John Wick vodi svoju borbu protiv Visokog Stola na globalnoj razini. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin. U režiji Chada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Iwanyka i Erice Lee  u filmu glume Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada i Shamier Anderson.

Prvi teaser trailer objavljen je u srpnju, a u njemu smo mogli vidjeti  obilje očekivane akcije i Reevesa u ulozi Johna Wicka kako se suočava s raznim negativcima.

Sad je stigao novi trailer koji ne može nagovijestiti je li ovo kraj Johna Wicka. ‘John Wick: Chapter 4’ trebao bi stići u kina diljem svijeta 24. ožujka 2023. godine. Do tada pogledajte trailer.

Foto: Profimedia, IMDB

Učitati još
Zatvori