Objavljen je eksplozivni trailer za četvrti nastavak serijala John Wick
Objavljen je eksplozivni trailer za četvrti nastavak serijala John Wick

Objavljen je eksplozivni trailer za
četvrti nastavak serijala John Wick

‘John Wick’, filmska priča o bivšem profesionalnom ubojici koji kreće u osvetu za ruskim gangsterima nakon što mu ukradu vintage Ford Mustang i ubiju psa, sa svakim je novim nastavkom donosila sve više novca na kino blagajnama, pa nije čudo što se franšiza protegnula na četvrti film. U četvrtom nastavku ‘John Wick: Chapter 4’ ponovno pratimo Keanua Reevesa kao legendarnog ubojicu Johna Wicka. Režirao ga je Chad Stahelski, a producirali su ga Basil Iwanyk i Erica Lee.

John Wick: Chapter 4

Prvotno je najavljen još za svibanj 2021. godine, pa odgođen kao i mnogi drugi naslovi zbog pandemije. Tu čekanje staje, jer, Lionsgate je objavio jedan jako eksplozivni trailer. U prvom teaser traileru vidimo obilje očekivane akcije i Reevesa u ulozi Johna Wicka kako se suočava s raznim negativcima i koristi različita oružja.

Uz Reevesa snažnu glumačku postavu čine Laurence Fishburne, Ian McShane i Lance Reddick, kao i nova lica poput Donnieja Yena, Hiroyukija Sanadua i Billa Skarsgårda. Trailer ne može nagovijestiti je li ovo kraj Johna Wicka. ‘John Wick: Chapter 4’ trebao bi stići u kina diljem svijeta 24. ožujka 2023. godine. Do tada pogledajte trailer.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori