Nemanja Gašić: Sve što jednom muškarcu treba za plažu
Nemanja Gašić: Sve što jednom muškarcu treba za plažu

Nemanja Gašić: Sve što jednom
muškarcu treba za plažu

Iako je iza nas već nekoliko ljetnih tjedana, sezona godišnjih odmora i uživanja na moru tek je počela. Ljeto je godišnje doba za opuštanje, odmaranje i uživanje, pa se tako trebate odnositi i prema svojoj koži, koristeći prirodne preparate i ne opterećivati je teškim sintetskim proizvodima.

Zaštita od štetnih UV sunčanih zraka potrebna nam je kako ne bismo bespotrebno ugrozili vlastito zdravlje. Rizik od toga čak je dvostruko veći kad je u pitanju cjelodnevni boravak na otvorenom. Neovisno radi li se o balzamima za usne, uljima, sprejevima ili kremama, pronađite one proizvode s naglaskom na hidrataciju, bogate prirodnim sastojcima, s laganom teksturom i bez parfema.

Kada govorimo o garderobi za ljetni godišnji odmor, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu. Usprkos jednostavnosti kojoj težimo za najtoplijih ljetnih dana, ležerni ljetni look lako ćemo začiniti uz malu pomoć modnih trendova, raskošne palete boja i uzoraka te efektnih modnih dodataka.

Ljetni vodič Nemanje Gašića

Plaža je mjesto gdje mnogi provode veći dio dana, a prije odlaska na plažu, uvijek se javlja jedan te isti problem – što ponijeti na plažu? Stoga smo odlučili pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni kako i koje proizvode koristiti tijekom ljetnih vrućina. U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora. Oni će nam otkriti što je sve prijekopotrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje.

Nakon Domagoj Žulja, na red je došao Nemanja Gašić. Nemanja je jedan od najupečatljivijih pripadnika generacije Z, fotograf i kreativac koji sa svojim pratiteljima pretežito komunicira na engleskom jeziku. S obzirom na odličan stil odijevanja i zanimljiv sadržaj koji plasira na digitalnim platformama, uopće ne čudi što privlači sve brojniju publiku. Najjednostavnije rečeno, Nemanja ne odstupa od autentičnosti i onoga što uistinu jest.

U nastavku donosimo sve ono što je Nemanja Gašić odabrao za divno i bezbrižno ljeto, od beauty proizvoda do modnih dodataka za zaštitu od sunca koji se nikako ne bi smjeli zanemariti.

Foto: Instagram @isthatnems, Collistar Milano, Vilebrequin, Elizabeth Arden, Hawaiian Tropic, Longchamp, Mango, Dr. Hauschka

Učitati još
Zatvori