Journal Man: Pronašli smo najbolje tenisice za nadolazeću toplu sezonu

Journal Man: Pronašli smo najbolje
tenisice za nadolazeću toplu sezonu

Gotovo da ne postoji muškarac koji ne posjeduje barem jedan par tenisica. S rastom popularnosti streetwear i athleisure trendova, tenisice su postale nezaobilazni dio garderobe za svako godišnje doba, naročito za proljeće i ljeto. U toplijim mjesecima volimo nositi jednostavne tenisice niskog profila u kojima će nam cijeli dan biti udobno i koje ćemo moći kombinirati s više-manje svakim outfitom. U većinu odjevnih kombinacija najlakše je uklopiti bijele tenisice, ali popularne su i crne, sive te bež tenisice koje će vam izvrsno poslužiti ako ciljate na monokromatski look. U moru sportskih, high street i high end brendova, pronašli smo Jak – high end brend minimalističkih muških tenisica koje će vas oduševiti atraktivnim dizajnom.

Jak minimalističke muške tenisice

Jak su 2014. godine osnovali Isabel i José Maria s ciljem stvaranja kvalitetnih tenisica vrhunskog dizajna koje su udobne za nošenje. Inspirirajući se modernim dizajnom, umjetnošću i arhitekturom, Jak je vrlo brzo postao jedan on najtraženijih high end brendova minimalističkih tenisica. Iako su high end, Jak tenisice se prodaju izravno kupcima što znatno snižava njihovu cijenu koja je usporediva s tenisicama popularnih sportskih brendova. Sve tenisice proizvedene su na sjeveru Portugala, regiji poznatoj po obiteljskim postolarskim radionicama koje postoje već generacijama. Prilikom proizvodnje Jak tenisica, posebna pozornost obraća se na biranje materijala koji će imati što manji štetni utjecaj na okoliš te na etički i pošteni odnos prema zaposlenicima.

Jak je svaki model svojih tenisica učinio prepoznatljivim zahvaljujući profinjenom izgledu, prezentaciji i bojama koje se kreću od klasičnih crnih i bijelih do modernih bež i neutralnih tonova. Posebno je zanimljiv model Atom izrađen u potpunosti od jednog komada teleće kože. Jedinstveni minimalistički dizajn ovog modela privući poglede na ulici, a potplat koji apsorbira udarce garantira cjelodnevnu udobnost. Ako ste u potrazi za kvalitetnim tenisicama te ne želite imati model kojeg ima pola grada, u nastavku pogledajte najbolje Jak modele za ovo proljeće i ljeto.

Modeli

Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 15
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 3
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 5
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 12
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 9
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 2
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 10
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 7
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 11
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 14
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 6
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 13
Jak muške minimalističke tenisice proljeće 2020 8

Foto: Instagram, Jak

Učitati još
Zatvori