Journal Man: Influencer koji će vas potaknuti na svakodnevno vježbanje

Journal Man: Influencer koji će vas
potaknuti na svakodnevno vježbanje


@andrew_pap_

Koliko smo god svjesni svih dobrobiti tjelovježbe, činjenica je da su rijetki oni koji iz dana u dan pronalaze inspiraciju kako bi vježbali i održavali kontinuirani režim aktivnog života.

To je prepoznao i australski fitness bloger te je osmislio i svoj tzv. 365 program kako bi pomogao svima onima koji bi voljeli vježbati, a ne znaju kako ili im nedostaje motivacije.

Instagram profil Andrewa Papa prepun je sadržaja koji neprestano podsjeća na važnost i nužnost vježbanja, pogotovo u prirodi.

@andrew_pap_

Tko je Andrew Pap?

Andrew je 29-godišnjak iz Sydneya koji se nakon studiranja pridružio Australian Defence Force-u i na taj način se upoznao sa svim pozitivnim i negativnim manama tog poziva. Međutim, ovo iskustvo mu je otvorilo vidike i pomoglo shvatiti čime se želi baviti u životu. Tako je Andrews započeo svoj poslovni put i osmislio trening na otvorenom Battle Fit Australia.

Posao je započeo skromno, no s vremenom je postao sve znaajniji. Sada se proširio na brojne lokacije, a zajednica koju okuplja oko svoje poslovne ideje iz dana u dan raste. Sve se češće pojavljuje na televiziji, naslovnicama časopisa, ostvaruje brojna sponzorstva te vodi životni stil koji voli i koji ga ispunjava. Iznad svega, moja je strast vratiti i služiti drugima.

Andrew putuje po svijetu na egzotične lokacije i vodi vježbe na otvorenom u zapanjujućim ambijentima.

Spojio je boravak u prirodi, upoznavanje različitih destinacija i tjelovježbu u cjelinu koja privlači brojnu publiku pa smo ga i mi odlučili pratiti i inspirirati se. Dolazi lijepo vrijeme koje je kao stvoreno za boravak u prirodi koji vrijedi spojiti s brigom o vlastitom zdravlju i fit formi.

@andrew_pap_
@andrew_pap_

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori