Journal Man: Stiže nova Indiana Jones videoigra

Journal Man: Stiže nova
Indiana Jones videoigra

Produkcijska kompanija Lucasfilm, čija je divizija Star Wars Games godinama bila fokusirana na razvoj Star Wars videoigrica preko izdavača Electronic Arts, na samom početku ove godine objavila je da će se od sada zvati Lucasfilm Games. Mnogim poznavateljima materije ova je vijest bila svojevrsni hint da se nešto veliko sprema, a potvrdu nije trebalo dugo čekati.

Nova avantura slavnog arheologa

Naime, na društvenim mrežama objavili su da u suradnji sa Studiom Bethesda i Machine Gamesom rade na razvoju nove Indiana Jones igre. Nije poznatno puno detalja u ovom trenutku, budući da je projekt u ranoj fazi izrade, ali je potvrđeno da će slavni arheolog s bičem dobiti “samostalnu avanturu” s “originalnom pričom”.

Bethesda je priznala da će proći neko vrijeme prije nego što će otkriti više pojedinosti, ali na društvenim mrežama objavili su teaser koji bi možda mogao sadržavati neke tajne arheološke slagalice.

Lucasfilm u međuvremenu još uvijek radi na petom nastavku filma o Indiani Jones kojeg će ponovno utjeloviti legendarni Harrison Ford. Peti nastavak Fordu bi ujedno trebao biti i posljednji u ulozi ovog neustrašivog arheologa i pustolova u kojoj se prvi put pojavio davne 1981.

Premijera filma koji režira James Mangold očekuje se sredinom 2022. godine.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori