Journal Man: Sportski favoriti za jesenske dane

Journal Man: Sportski favoriti
za jesenske dane

Jednostavnost i udobnost nalaze se iza najpoželjnijeg modnog trenda koji će obilježiti jesenske dane u svakoj muškoj garderobi. Od modela rezerviranih za sportske aktivnosti do must have odjevnih komada i modnih dodataka koji vladaju modnim i street style svijetom posljednjih nekoliko desetljeća, sportska odjeća odavno je prešla granice sportskih terena i svake se sezone iznova transformira u nove modele koji pažnju plijene kako prepoznatljivom ležernošću, tako i cool izgledom.

Za novu sezonu udobnih kombinacija na kojima će svaki muškarac izgraditi svoju jesensku garderobu, jednu od najboljih kolekcija pripremio je talijanski modni brend Franklin&Marshall.

Franklin&Marshall sportski modeli za jesenske dane

Nakon pregleda najboljih modela tenisica za jesensku sezonu, danas vam donosimo pogled na odličnu kolekciju koja donosi sve sportske modele koje možete poželjeti u svojoj jesenskoj garderobi. Iza kolekcije krije se poznati talijanski modni brend Franklin&Marshall koji odnedavno možete pronaći i u Hrvatskoj – kao dio odlične ponude trgovina Fashion&Friends.

Majice s kapuljačom, trenirke, bomber jakne i tenisice čine dominantne komade svake kolekcije popularnog talijanskog brenda koji već dva stoljeća dominira street style scenom. Spoj američkog koledž stila i sportske estetike, uz dozu vintage utjecaja poslužili su kao startna osnova za stvaranje brenda.

U fokusu kolekcije za jesen/zimu nalaze se ležerne siluete i neutralna paleta boja, naglašena detaljima u žutoj i bordo nijansi. Materijali su tretirani posebnom tehnikom kako bi se postigao “isprani” efekt i dobio jedinstveni izgled svakog pojedinačnog komada.   

Odabrani modeli iz nove kolekcije dostupni su u trgovinama Fashion&Friends u shopping centrima Arena Centar u Zagreb Supernova u Zadru.

Foto: Franklin&Marshall

Učitati još
Zatvori