Nova muška ELFS kolekcija za stylish i udobno ljeto
Nova muška ELFS kolekcija za stylish i udobno ljeto

Nova muška ELFS kolekcija za
stylish i udobno ljeto

Nakon što je naš najpoznatiji domaći modni brand ELFS, u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, početkom lipnja pripremio zabavu za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba, potražnja za njihovom novom kolekcijom kupaćih kostima, šorceva i modnih dodataka ne jenjava.

ELFS muška kolekcija

Ljetni party u bajkovitoj Opatiji bio je najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, ljetne radosti, bezbrižnost i opuštanje! Kako bi ovog ljeta na plažama zablistali i muškarci, modni dvojac je predstavio kolekciju muških kupaćih šorceva. Osim što su jako stylish, ova kolekcija je u skladu s održivim poslovanjem koje ELFS njeguje. Svi materijali za šorceve napravljeni su od recikliranih plastičnih boca.

Jednostavni i efektni komadi

Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima. Izrađeni su u šest različitih boja ili s prepoznatljivim ELFS uzorcima. U kolekciji je vrlo lako pronaći idealan komad ili više njih za sebe.

„Muška kolekcija šorceva sastoji se od šest modela kratkih hlačica za kupanje s vezicama i džepovima, u jednobojnim nijansama crne, maslinasto zelene i tirkizno plave za klasičare te s našim originalnim uzorcima bostonca, tattooa i maskirnim uzorkom za one koji se ne ustručavaju pokazati i ostaviti dojam“, ističe Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

Ivan Tandarić se nadovezuje: „Željeli smo stvoriti univerzalne, bezvremenske komade koji se mogu nositi iz sezone u sezonu i u kojima će se svi ugodno osjećati jer je tijekom ljeta najvažnija udobnost i opuštenost.“ Muška ljetna kolekcija ELFS dostupna je ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori