Ljeto može početi – ELFS priredio zabavu za pamćenje na predivnoj lokaciji
Ljeto može početi – ELFS priredio zabavu za pamćenje na predivnoj lokaciji

Ljeto može početi – ELFS priredio zabavu za pamćenje na predivnoj lokaciji

Najpoznatiji domaći modni brand ELFS, u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je zabavu za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba. Kupaće kostime, šorceve i modne dodatke, iz najnovije ELFS Cruise ljetne kolekcije, obukla su brojna poznata lica, a ovaj stylish party bio je najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnost i morske radosti – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto!

Za ovogodišnju lokaciju partyja odabran je Hotel Ambasador, jedan od najpopularnijih hrvatskih hotela s čije predivne terase se pruža impresivan pogled na cijeli Kvarner. Glamurozna Opatija i impresivna terasa hotela Ambasador oduševili su i brojne domaće ljepotice koje su se okupile na ovogodišnjem ‘ELFS & Liburnia Hotels & Villas’ partyju.

Predivna lokacija i vrhunski modni komadi

Esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine nostalgični, svevremenski i luksuzni kupaći kostimi i šorcevi. Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s ostatkom ljetne garderobe, ELFS kupaći kostimi mogu se nositi od jutra do sutra. Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima, izrađeni su većinom u zemljanim tonovima te plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji, dok su muški modeli svi istoga kroja – kratki šorc u šest različitih boja ili s prepoznatljivim ELFS uzorcima. Jednostavnost, nježni romantični volani, asimetričnost i visoki struk, odgovaraju tijelu svake žene i glavne su karakteristike nove kolekcije ELFS kupaćeg asortimana, a tu su i šarene marame te veliki slamnati šeširi, koji su najpoželjniji ljetni modni dodatak ove sezone.

Kako bi uzvanici koji su stigli na još jedno ELFS druženje mogli opušteno uživati, pobrinuo se idealan domaćin Liburnia Hotel & Villas. Party se održao uz bazen njihovog hotela Ambasador*****, lokaciji za koju bez rezerve možemo reći da ima jedan od najljepših pogleda u Hrvatskoj.

Elegantna Opatija kao na dlanu, a u daljini plavetnilo i pogled na Kvarnerske otoke. Zanimljivo je da se iz svake sobe u hotelu Ambasador pruža predivan pogled na cijelo okruženje, a uživanje u svim blagodatima ove regije počinje doručkom uz birane namirnice lokalnih OPG-ova, nastavlja se opuštanjem uz osvježavajuća pića i koktele na plaži i bazenu s pogledom, a nikako se ne smije propustiti i fine dining iskustvo restorana Cubo u kojemu se poznati kvarnerski škampi pripremaju na posebne načine u raznim varijacijama.  Ljubav modne i auto industrije već je odavno poznata, a kada taj par čine Mercedes-Benz i ELFS, za najisčekivaniji modni događaj ljeta s razlogom se tražila ulaznica više.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori