Kristijan Vilušić: Sve što jednom muškarcu treba za plažu
Kristijan Vilušić: Sve što jednom muškarcu treba za plažu

Kristijan Vilušić: Sve što jednom
muškarcu treba za plažu

Ljeto je godišnje doba za opuštanje, odmaranje i uživanje, pa se tako trebate odnositi i prema svojoj koži, koristeći prirodne preparate i ne opterećivati je teškim sintetskim proizvodima. Zaštita od štetnih UV sunčanih zraka potrebna nam je kako ne bismo bespotrebno ugrozili vlastito zdravlje. Rizik od toga čak je dvostruko veći kad je u pitanju cjelodnevni boravak na otvorenom. Neovisno radi li se o balzamima za usne, uljima, sprejevima ili kremama, pronađite one proizvode s naglaskom na hidrataciju i bogate prirodnim sastojcima.

Ljetni vodič Kristijana Vilušića

Ako se bojite da ove godine ponovno niste krenuli na vrijeme s pripremama kože i tijela za ljetnu sezonu, donosimo sve ono što vam je prijeko potrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje. Odlučili smo pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni kako i koje proizvode koristiti tijekom ljetnih vrućina.

U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora. Prvi u nizu je 25-godišnji Kristijan Vilušić. Kristijan je mladi splitski frizer koji na Instagramu većinom objavljuje sadržaj koji je povezan s modom, interijerom i putovanjima, a prati ga preko deset tisuća ljudi. Svjestan koliko je važna njega iznutra i izvana, uvrstio je dodatke prehrani i SPF u svoju svakodnevnu rutinu za njegu kože.

U nastavku donosimo sve ono što je Kristijan Vilušić odabrao za sigurno i nezaboravno ljetovanje, od beauty proizvoda do modnih dodataka za zaštitu od sunca koji se nikako ne bi smjeli zanemariti.

Učitati još
Zatvori