Journal Man: Daniela Craiga gledat ćemo u drugom dijelu ovog krimi filma

Journal Man: Daniela Craiga gledat ćemo u
drugom dijelu ovog krimi filma

Daniel Craig britanski je glumac poznat po ulogama u filmovima o Jamesu Bondu čije su scene prožete adrenalinom, pucnjavama, brzim autima, kriminalcima i fatalnim ljubavima. Složit ćemo se da nije nimalo lako biti James Bond. Craig je u ulozi Jamesa Bonda od davne 2006., kada je prvi puta zaigrao u nastavku „Casino royale“, dvije godine kasnije igrao je u „Quantum of Solace“, da bi 2012. snimio „Skyfall“ te 2015. uslijedio „Spectre“. Akcijskim i šokantnim nastavkom „No Time to Die“ potvrdio je da će to biti njegov zadnji film o agentu 007. Još uvijek se ne zna tko će naslijediti Craiga i utjeloviti lik slavnog protagonista, ali zato naša nagađanja možete pročitati ovdje.

Dominantan detektiv Benoit Blanc

Daniela Craiga imali smo prilike gledati i u krimi filmu iz 2019. godine. Radnja tajanstvenog filma „Nož u leđa“ vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-godišnjeg Harlana Thrombeyja (Chistophera Plummera). U njihov obiteljski dom dolazi dominantan detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) kako bi istražio smrt i otkrio skrivene obiteljske tajne.

Svaki član obitelji postaje sumnjiv pa čak i sporedni likovi koji se zapetljavaju u neprekinutu mrežu laži. Uz pomoć Marte (Ana de Armas), detektiv je morao ispitati i istražiti cijelu obitelj Thrombey. U filmu su se također pojavili Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford i Jaeden Martell.

Misteriozna uspješnica bila je nominirana za tri Zlatna globusa, a pisac Rian Johnson dobio je nominaciju za Oscara za najbolji originalni scenarij. U posljednjih nekoliko godina, Netflix je preuzeo projekte nekih od najvećih imena u filmskom biznisu. Nakon komercijalnog i kritičkog uspjeha, film o ubojstvu vratit će se s čak dva nova nastavka na vodeću streaming platformu.

Ove godine Netflix će ponuditi nove komedije, akcijske trilere, misterije, drame i nastavke pa tako neće nedostajati smijeha, suza, lupanja srca, nježnosti, adrenalina i napetosti. U nastavku donosimo kratki, a dovoljno dug teaser koji otkriva potpuno novi i jezoviti misterij za detektiva Benoita Blanca.

Knives Out 2

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori