Ash iz nagrađivane serije ‘Euphoria’ novo je lice Cactus Jack x Air Jordan kampanje
Ash iz nagrađivane serije ‘Euphoria’ novo je lice Cactus Jack x Air Jordan kampanje

Ash iz nagrađivane serije ‘Euphoria’ novo je lice Cactus Jack x Air Jordan kampanje

Imate osjećaj da se glavni akteri sada već kultne serije ‘Euphoria’ pojavljuju u baš svakoj beauty i fashion kampanji? Osjećaj vas ne vara! Ovoga puta, Javon Walton igra glavnu ulogu u Don’t Get Caught kampanji za novu capsule kolekciju Cactus Jack x Air Jordan.

Odlična marketinška kombinacija

Ako ste se zapitali što to HBO serija ‘Euphoria’ i reper Travis Scott imaju zajedničko, i na to imamo odgovor – hype. Velika popularnost serije i isto toliko velika popularnost Travisove glazbe odlična su marketinška kombinacija. Hit dramska serija u prosjeku je imala više milijuna gledatelja za samo dvije epizode ​​u sezoni. Suradnja Cactus Jack x AJ također je digla mnogo prašine.

S druge strane, Cactus Jack x Dior kolaboracija nije imala isti odaziv kao drugi reperovi projekti. Razlog tome, kako neki mediji navode, leži u namjernom nedostatku publiciteta. U prilog svemu ovome govori činjenica da su se Cactus Jack Air Jordan 1 Low OG Reverse Mocha tenisice rasprodale nakon što se za samo 30 minuta na web stranici pojavilo više od 2,4 milijuna sudionika u raffleu.

@cacstusjack
@cacstusjack

Cactus Jack x AJ

Komadi iz Don’t Get Caught kolekcije poput privjeska za ključeve i majica s kapuljačom, još uvijek se mogu kupiti online. Iako su tenisice naznačene kao rasprodate, ne brinite obožavatelji jer La Flame ipak misli na sve nas. Šira verzija ovog dropa Air Jordan 1 Low OG Reverse Mocha tenisica bit će objavljena za nekoliko dana, nakon što se tenisice pojave u SNKRS Nike shopu 21. srpnja.

Petnaestogodišnjem Javonu Waltonu, koji u seriji ‘Euphoria’ tumači lik tihog, ali smrtonosnog Ashtraya, u dvominutnoj reklami za Don’t Get Caught kampanju pridružuju se bejzbol ikona Reggie Jackson i bacač Lance McCullers.

@cacstusjack
@cacstusjack

Reklama je inspirirana filmom iz 1994. godine – Richie Rich, u kojem glavnu ulogu igra Macaulay Culkin. Kruže glasine da je u reklamnoj Don’t Get Caught kampanji korišten instrumental sa Travisovog dugoiščekivanog albuma Utopia.

Foto: Instagram @cactusjack, shop.travisscott.com

 

Sadržaj je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori