Journal Man: Što vam je sve potrebno za besprijekorno brijanje brade?

Iako je brada vrlo poželjan beauty dodatak posebno privlačan na svakom muškarcu koji konturira lice i naglašava šarm, ipak se još uvijek značajan postotak muškaraca odlkučuje da uklanjanje brade.

Iako se brijanje čini kao jednostavan beauty ritual, riječ je o procesu koji zahtjeva pažnju, budući da je riječ o koži lica koja je osjetljiva i sklona iritacijama.

Posebno urasle dlake mogu uzrokovati problem pa je stoga važno ne samo pripremiti kožu i dlaku za brijanje već i pravilo odraditi cjelokupni proces koji zahtjeva njegu i nakon brijanja.

Pritom je važno odabrati kvalitetnu britvicu, kremu za brijanje te kreme i losione za umirivanje kože nakon brijanja. U bogatoj ponudi na tržištu, posebno su se istakli brendovi koji iz godine u godinu osvajaju sve širu publiku. Neki od njih su bestselleri i posebno ih odlikuje pozitivna karakteristika da kada ih jednom isprobate, uvijek im se iznova vraćate. U nastavku donosimo kvalitetne i iznimne proizvode koji brijanje brade pretvaraju u predivan, mirisan i njegujući ritual.

D R HARRIS britvica

Najčišće brijanje možete si osigurati upravo s britvom poput ove D R Harrisove. Ovaj trodijelni dizajn posebno je privlačan zahvaljujući ergonomskoj poliranoj dršci i sjajnoj glavi koja se lako čisti. Retro izgled i profinjen dizajn učinit će da uživate u svom beauty ritualu sređivanja brade.

D R HARRIS

Pankhurst London, krema za brijanje

Ponovno osvježite osjećaj profesionalnog brijanja kod kuće s luksuznom pripremnom kremom Pankhurst London. Sa svojom gustom, kremastom konzistencijom i opojnim mirisom Bay Rum i Lime, ovaj proizvod je bogat način za početak rituala njege. Mirisnu kremu za brijanje za sve tipove kože nanesite na vlažnu kožu kružnim pokretima četkom ili prstima. Sadrži umirujući ekstrakt kokosa za opuštajući učinak i uživanje u brijanju.

Pankhurst London

D R Harris, mlijeko poslije brijanja

Sadrži blagi antiseptik koji će kožu hidratizirati, osvježiti i osloboditi od iritacije. Izrađen je u Engleskoj, a njezin miris već je više od jednog stoljeća bestseler iz londonskih prodavaonica. Oštar Citrus uravnotežen s notama ferna za klasičnu, suptilnu aromu. Umirujući mirisni losion poslije brijanja umasirajte u maloj količini u kožu lica nakon brijanja.

D R Harris

Le Labo, balzam poslije brijanja

Le Labo balzam nakon brijanja prepun je hranjivog avokada, zaštitnog suncokreta i tonizirajućeg ružmarina koji hladi i umiruje vašu kožu, a posebno je formuliran da ne masti kožu. Aluminijska ambalaža je oda starim brijačnicama. Umirujući balzam nakon brijanja umasirajte u kožu nakon brijanja. Bez parabena, ftalata i umjetnih boja, a pogodan je i za vegane.

Le Labo

Aesop, serum za brijanje

Aesopov serum ima teksturu pjene koja olakšava savršeno brijanje. Formuliran s mješavinom nježnog hidratizirajućeg Neroli Blossoma i protuupalne Aloe Vere, ovaj proizvod omogućuje preciznu oštrinu brijača bez iritacija. Serum za brijanje za sve tipove kože nanesite u količini jedne ili dvije pumpice i rasporedite po bradi, osiguravajući ravnomjernu pokrivenost.

Aesop


Foto: Unsplash, Mr Porter

1