Journal Man: Look Bradleyja Coopera koji lako možete kopirati

Journal Man: Look Bradleyja Coopera
koji lako možete kopirati

Bradley Cooper street style kombinacija 2021.

Njegova glumačka karijera započela je s epizodnom ulogom u They Shot The Single People, Don’t They?, jednoj od najboljih epizoda kultne TV serije Seks i grad. Bradley Cooper danas je jedan od najboljih glumaca svoje generacije. Titula je to koju zasluženo nosi zahvaljujući zapaženim ulogama u hit filmovima poput Silver Linings Playbook, American Hustle, American Sniper i Joy. Novi profesionalni vrhunac Bradley je doživio 2018. godine kada je njegov redateljski prvijenac, film A Star Is Born, postigao veliki uspjeh, skupio pohvale kritike i publike te osam nominacija za prestižnu filmsku nagradu Oscar.

Nakon kratke pauze, Bradley Cooper na svom popisu projekata ima dva filma koji su trenutno u fazi postprodukcije i tri najavljena filma od kojih će jedan i režirati.

Svoje dane, Bradley trenutno provodi u New Yorku na čijim je ulicama nerijetko viđen u šetnji sa svojom kćeri. Prije nekoliko dana, Bradley je na ulicama New Yorka uhvaćen u odličnoj odjevnoj kombinaciji koju ćete lako kopirati.

Bradley Cooper street style kombinacija 2021.

Bradley Cooper u ležernom izdanju

Za druženje s kćeri, Bradley Cooper odabrao je ležerni look koji ćete lako kopirati. Kariranu košulju Bradley je spojio s prugastom majicom i smeđim hlačama. Jednostavnu, ležernu, ali i efektnu kombinaciju, zaokružio je uz pomoć nekoliko modnih dodataka omiljenih u svakom muškom ormaru. Vunena kapa u bež boji i čizme u zagasitoj plavoj nijansi dodatno su naglasile ležerni karakter kombinacije, dok su joj cool pomak i dašak Hollywooda dale sunčane naočale.

Bradley Cooper street style kombinacija 2021.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori