Journal Man: Brad Pitt je zvijezda akcijskog filma ‘Bullet Train’
Journal Man: Brad Pitt je zvijezda akcijskog filma ‘Bullet Train’

Journal Man: Brad Pitt je zvijezda akcijskog
filma ‘Bullet Train’

Početkom godine odjeknule su vijesti da će Pitt glumiti u novom akcijskom trileru ‘Bullet Train’. I obistinilo se. Brad Pitt odabrao je svoj prvi filmski projekt nakon što je osvojio svog prvog Oscara u karijeri za film ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Brad Pitt je ubojica Ladybug, poslan u misiju vraćanja aktovke koja se nalazi u brzom vlaku. Trebao je to biti lak zadatak, no ništa ne ide po planu jer je vlak prepun uvježbanih ubojica koji ubrzo shvaćaju da su njihove različite mete međusobno povezane pa njihovi zadaci brzo izmiču kontroli.

Brad Pitt u akcijskom trileru

‘Bullet Train’ režirao je David Leitch, koji stoji iza filmova ‘Deadpool 2’ i ‘Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw’. Zasnovan je na romanu japanskog autora Kotara Isake. Radnja filma prati petero ubojica koji se u jednom trenutku susretnu u vlaku te otkriju kako njihove misije imaju nešto zajedničko. 

Pitt se u vlaku susreće s raznim sumnjivim tipovima, među kojima su Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) i Hornet (Zazie Beetz). U filmu također glume Michael Shannon i Sandra Bullock. Zanimljivo je da ćemo oskarovce Sandru Bullock i Brada Pitta prvi put gledati zajedno u filmu. Objavljen je i trailer filma, koji bi u kina treba stići u kolovozu ove godine.

Foto: IMDb, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori