Journal Man: Ovi trendi stolići s botaničkim motivima olakšat će vam zalijevanje biljaka

Journal Man: Ovi trendi stolići s botaničkim motivima olakšat će vam zalijevanje biljaka

Botanical__3

Dva mala hrvatska brenda udružila su snage i kreirala jedinstvene proizvode ujedinjene u kolekciju Botanical. Riječ je o suradnji malog hrvatskog brenda namještaja Modulos i dizajnerskog dvojca [ kutnakvadrat ] koji se bavi izradom funkcionalnih proizvoda od betona. Stolići su super posebni jer su otisnuti botaničkim motivima i imaju kalendar za praćenje zalijevanja biljaka, a mogu se podesiti kao side table ili coffee table.

Botanical_10

Botanical kolekcija

Botanical je kolekcija multifunkcionalnih pomoćnih stolića posebnog dizajna koji sofisticirano krase svaki životni prostor i unose dašak prirode u njega. Dizajn površine u sebi kao poseban dodatak ima i kalendar koji označava dan kada je zadnji put zalivena biljka koja se nalazi u samoj površini zasađena u ručno izrađenu betonsku lončanicu. 

Botanical_5

Instagram hit

Nakon namještaja s brojnim praktičnim rješenjima koje smo naviknuli gledati iz radionice hrvatskog brenda Modulos, ove sezone iznenadili su nas prekrasnim statement komadom za koji predviđamo da će postati pravi Instagram hit. U suradnji s hrvatskim brendom [kutnakvadrat] koji već duže vrijeme oduševljava svojim betonskim proizvodima poput lončanica za biljke, sjenila, te dekorativnih zdjela, dizajnirali su kolekciju pomoćnih stolića Botanical koja sa sobom donosi dašak prirode i mudrosti drevnih civilizacija. Ova predivna kolekcija pomoćnih stolića dostupna je na službenoj stranici Modulosa i [kutnakvadrat].

Botanical_2
Botanical_1

Kvalitetni materijali

Botanical Temple i Botanical Mist dolaze s betonskom ručno izrađenom multifunkcionalnom lončanicom koja u tren može postati zdjela za voće, a  zaštićena je ekološkim premazom na bazi vode, neškodljivim za živa bića i okoliš. Dizajnu lončanice posebnu dimenziju daje korištenje pigmenata na bazi željezovih oksida. Ploča stolića izrađena je od visokokvalitetne brezine šperploče, zaštićene ekološki prihvatljivim premazom od prirodnog ulja.

Botanical_4
Botanical_6

Hrvatski dizajn

“Kada smo razmišljali o dizajnu, nit vodilja je bila dizajnirati statement komad namještaja koji će k tome biti i multifunkcionalan. Kolekcija Botanical ljubitelje biljaka oduševit će kalendarom uz pomoć kojega mogu pratiti redovitost zalijevanja biljaka. Ova multifunkcionalna lončanica u tren može postati i zdjela za voće/vaše omiljene zdrave grickalice. Ili jednostavno, ovaj pomoćni stolić može se transformirati u coffee table koji će se uz to istaknuti i kao dopadljiv, dekorativni komad namještaja.” – rekli su Matej Grozdanović i Tonći Urošević, suosnivači ovih malih hrvatskih brendova čiji se rad ogleda u stvaranju proizvoda koji svojim dizajnom i svojom pričom uistinu mogu oplemeniti baš svaki dom. Suradnja se rodila na Instagramu gdje su se pronašli, što je i logično, jer su upravo društvene mreže poput Instagrama i Pinteresta postale predvodnice u kreiranju trendova u uređenju interijera.

Botanical_9
Botanical_13
Botanical_8
Botanical_11

Foto: Modulos

Učitati još
Zatvori