Journal Man: BOSS i NBA imaju zajedničku capsule kolekciju

Journal Man: BOSS i NBA imaju
zajedničku capsule kolekciju

BOSS i NBA zajedno slave dinamiku života i priče o uspjehu i odlučnosti. S novom interpretacijom podržavaju neke od najpopularnijih momčadi lige, istovremeno pružajući želju za uspjehom u svakoj situaciji.

HUGO BOSS je poznat po sofisticiranoj i modernoj odjeći za slobodno vrijeme i posao. Sve u vezi marke je elegantno i luksuzno s naznakama omiljenih suvremenih trendova. Iako voljen zbog svojih uskih odijela, brend je svojom ležernom odjećom uspio zadržati svoju suvremenu i ležernu atmosferu. Njemačka luksuzna kuća ozbiljno želi promijeniti percepciju da je riječ isključivo o marki muških odijela.

Spominjući NBA, možemo reći da je to dom nekih od najtalentiranijih i najstrastvenijih sportaša svijeta. Partnerstvo s NBA-om i rad s NBA zvijezdama nudi mogućnost dizajniranja regionalnih i nacionalnih relevantnih proizvoda za BOSS s najboljim timovima i talentima koje košarka može ponuditi na globalnoj razini. Zbog toga je suradnja s NBA-om odlična prilika za BOSS da ponudi proizvode koji povećavaju svijest o robnoj marki i jednakost u SAD-u. Istovremeno, jača važan segment casual odjeće.

BOSS i NBA surađivali su na lansiranju kolekcije koja sadržava BOSS i NBA stilove s NBA logotipom, kao i logotipe devet momčadi, uključujući New York Knickse, Brooklyn Netse, Los Angeles Lakerse, LA Clipperse, Miami Heat, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets i Toronto Raptors.

Kolekcija obuhvaća trenirke s kapuljačom s dugim i kratkim rukavima, trenirke s okruglim izrezom, majice dugih i kratkih rukava, trenirke i kratke hlače. Artikli su savršeni za hladno vrijeme i svakodnevnu upotrebu.

U nastavku donosimo samo dio capsule kolekcije, a ostatak svakako pogledajte ovdje.

BOSS x NBA capsule collection

Foto: Instagram, Hugo Boss

Učitati još
Zatvori