Journal Man: Bloger razigranog stila koji ne prestaje inspirirati vedrinom

Justin Livingston – bloger čije su kombinacije nepresušno vrelo inspiracije

Instagram je nepresušan izvor informacija i inspiracije. Gotovo je nemoguće zamisliti moderan život bez ove društvene platforme na koju svakodnevno dolazimo po dozu svježih ideja koje s nestrpljenjem uvodimo u svoj način

života. No, u moru profila i informacija ponekad je teško odvojiti i pronaći one koji najviše odgovaraju našem senzibilitetu i afinitetima. Ipak, kvaliteta i kreativnost uvijek se istaknu i nametnu u prvi plan.

Jedan takav profil je šareni i vedri kaleidoskop mode, stila i lifestyla kojeg kreira talentirani Justin Livingston. Riječ je o mladom Amerikancu koji iz dana u dan svojim zanimljivim modnim odabirima, ne samo da oduševljava i privlači sve više pratitelja, već su snažan interes za njega pokazali i najistaknutiji modni brendovi čije komade, ali i kolekcije Justin predstavlja na svom Instagramu i blogu. Tako među njegovim vedrim i maštovitim fotografijama možete pronaći kombinacije iz H&M kolekcija, ASOS-a, ali i brendova iz svijeta visoke mode poput Givenchyja.

Kod njega ćete pronaći najuzbudljivije i najodvažnije lookove. Od delikatnih materijala, upečatljivih uzoraka do svedenih i jednostavnih kombinacija koje uvijek tako efektno iznese da uopće ne čudi što mu je posao krenuo munjevitom brzinom.

Ako već niste upoznati, krajnje je vrijeme da upoznate blogera Justina Livingstona iz Scout Sixteen. 

Naime, Justin je otkrio svoju modnu opsesiju kada je dobio praksu u Teen Vogueu i od tada do danas traje velika ljubav i strast prema modi. Na blogu možete pronaći zanimljiva rješenja koja kreira, gdje prikazuje svoje “klasične kombinacije s pomakom”, a sve je to zabilježeno uz zapanjujuće oštru fotografiju. Njegov osmijeh, skromno držanje i južnjački prizvuk momka iz Mississipyja također će vam privući pozornost. Iako sada živi u New Yorku, uvijek se kroz sadržaj koji predstavlja na društvenim mrežama osjeti južnjačka toplina, što dodatno pojačava šarm ovog mladog kreativca.

Blog scoutsixten.com nastao je kao osobni dnevnik

Njegova uspješna poduzetnička priča počinje slično kao i brojni drugi uspješni poslovi. Bio je nezadovoljan i neispunjen ena poslu koji je ranije radio, zapravo mu je pala produktivnosti i kreativnost pa je prijatelj savjetovao da počne pisati. Tako je nastao njegov blog koji je u početku izgledao, a tako ga je i sam doživljao kao dnevnik i osobnu ispovijest.

Strast prema modi uvijeke je bila prisutna. Prijatelji su ga često tražili modne preporuke i savjete, a on je uskoro počeo snimati fotografije i stavljati ih na blog. Onda ako su htjeli znati više o tome što je nosio, preusmjeravao ih je na svoj blog – scoutsixteen.com!

Justin u početku nije imao očekivanja, ali niti plan da razvije svoj blogerski posao. Mislio je kako će to bio njegov digitalni dnevnik koji će posjećivati rodbina i prijatelji, no preraslo je u ozbiljan posao i njegov prepoznatljiv pečat. Bez obzira što iz dana u dan raste i razvija se, Justin se trudi održati zdravu ravnotežu u životu. A svoj Instagram profil i blog koji piše i dalje doživljava kao mjesto gdje može izraziti svoju kreativnost i igrati se idejama, a tako pomoći drugima, nadahnuti ih i pomaknuti granice.

Osim što se vrlo uspješno bavi poslom freelance pisca i modnog stilista, Justin je strastveni kolekcionar tetovaža s kojima gradi jedinstven odnos te je po tome sve prepoznatljivi. Mnogo putuje o čemu i piše, a nerijetko ćete na njegovom blogu pronaći i sjajne gastro preporuke za odlične restorane, ali i recepte. Njegova kreativna priroda pronašla je kanal koji mu pruža veliku slobodu, a publiku inspirira i motivira da kroz njegov primjer ostvare svoje potencijale. Uvijek je korisno i lijepo posvetiti vrijeme inspirativnim pričama poput ove i posvetiti se vlastitim kvalitetama.

Zavirite u Justinov zaigrani svijet i priuštite si pravo uživanje u optimizmu.

Foto: Instagram

0