Journal Man: Donosimo ekskluzivno izdanje poznatih adidas kopački
Journal Man: Donosimo ekskluzivno izdanje poznatih adidas kopački

Journal Man: Donosimo ekskluzivno izdanje
poznatih adidas kopački

adidas kopačke stvorene su za svaku razinu igre. Kreator u nogometu oslanja se na svoj talent, ali i na svoje kopačke. adidasova kopačka Predator vjerojatno je najikoničnija u povijesti nogometa, a od svog izdanja 1994., dobila je brojne suptilne nadogradnje. Modernu siluetu nosili su David Beckham, Steven Gerrard, Zinedine Zidane, Raúl i Robin van Persie.

Preobrazba sa Swarovski sjajem

Najnaprednije izdanje do sad oduševilo je javnost. Prije nekoliko dana službeno je potvrđeno da će kopačke Predator Edge sa Swarovski kristalima uskoro biti puštene u prodaju. Očekuje se da će njemačka kompanija u rekordnom roku prodati najnovije izdanje.

Naime, adidas je napravio nevjerojatan dizajn za Predator Edge jer su odlučili da na njih stave i Swarovski kristale. Kristali su se savršeno uklopili u maslinastu boju koja dominira na ovim kopačkama i jasno je da se vodila zaista velika pažnja oko svakog detalja.

Kopačke dolaze s patentiranim gornjim dijelom Zone Skin, koji se sastoji od niza rebrastih dijelova savršeno postavljenih za nenadmašnu kontrolu lopte i novim dvodijelnim Primeknit ovratnikom bez vezica. Kopačke Predator Edge Crystal skupog izgleda, maslinaste i srebrne boje, u potpunosti su ukrašene 127 godina starom austrijskom markom nakita.

Njemačka kompanija potvrdila je da će Paul Pogba i Diogo Jota imati priliku prvi reklamirati ove kopačke na utakmicama. Ograničeno izdanje Predator Edge Crystal kopačke možete pronaći ovdje.

Foto: adidas

Preporuka

Zatvori