Povratak Johnnyja Deppa: Uskoro nam stiže njegov novi film
Povratak Johnnyja Deppa: Uskoro nam stiže njegov novi film

Povratak Johnnyja Deppa: Uskoro nam
stiže njegov novi film

Ubrzo nam u kina stiže film Jeanne du Barry koji je svečano otvorio ovogodišnji Filmski Festival u Cannesu. To je film u kojem Johnny Depp nagovještava svoj veliki glumački povratak. Depp u ovom francuskom filmu glumi kraja Luja XV.

Johnny Depp

Film prati istinitu priču Jeanne Vaubernier. Ona je bila djevojka iz radničke klase odlučna da se popne na društvenoj ljestvici i pobjegne od siromaštva. Njezin ljubavnik, grof du Barry predstavi je kralju Luju XV. te ona postane njegova zadnja ljubavnica. Za kralja i Jeanne to je ljubav na prvi pogled, a s kurtizanom će on iznova otkriti žudnju za životom zbog čega će je imenovati miljenicom. Sve to, naravno dovede do skandala na dvoru.

Johnny Depp

Mnogi već dugo iščekuju film upravo zbog Deppa koji nije glumio od 2021. zbog kontroverze koja ga prati zadnje dvije godine. Bio je uključen u veoma medijsko popraćenu sudsku bitku sa svojom bivšom suprugom, glumicom Amber Heard. Ona je tvrdila kako je Depp zlostavljač, zbog čega ju je on tužio za klevetu. Cijeli slučaj se događao 2022. godine, a nema tko ga tada nije popratio.

Iako su mnogi bili na njegovoj strani, Johnny Depp je bio svojevrsno stavljen na crnu listu Hollywooda. Zbog toga je izgubio neke uloge. Šansu za povratak mu je dala Maïwenn, alžirska redateljica i glumica koja je režirala Jeanne du Barry, a glumi i naslovnu ulogu.

Johnny Depp

Hoće li se Depp vratiti Hollywoodu preostaje nam za vidjeti, a do tad od 30. studenog možete pogledati Jeanne du Barry u CineStar kinima.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori