U tijeku je snimanje filma u kojem će Johnny Depp utjeloviti glavnu ulogu
U tijeku je snimanje filma u kojem će Johnny Depp utjeloviti glavnu ulogu

U tijeku je snimanje filma u kojem će
Johnny Depp utjeloviti glavnu ulogu

Johnny Depp uspio je pridobiti našu naklonost zahvaljujući filmovima Tima Burtona i franšizi kompanije Disney – ‘Pirati s Kariba’. Nažalost, filmska industrija okrenula mu je leđa nakon što ga je bivša supruga Amber Heard optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje. Svjedočili smo višemjesečnom suđenju, a Johnny Depp je na zadovoljstvo mnogih ipak odnio pobjedu.

Čini se da su se stvari za njega promijenile nabolje jer se polako, ali sigurno vraća snimanju filmova. Podsjetimo, Deppova posljednja uloga bila je u filmu iz 2020. ‘Minamata’ koji je isti i producirao, a imao je premijeru na Berlinskom film festivalu.

@johnnydepp

Johnny Depp kao kralj Luj XV.

Inače je poznat po neobičnim, čudnovatim i ekscentričnim likovima. Prema pisanju portala Variety, Depp će utjeloviti kontroverznog francuskog kralja Luja XV. u filmu koji režira francuska redateljica Maïwenn Le Besco, a čije snimanje je počelo ovih dana. Radi se o filmu čija radnja još nije u potpunosti otkrivena, ali zna se da će u njemu glumiti i njegova redateljica koja će utjeloviti lik žene koja se izdiže iz siromaštva i postaje kraljeva ljubavnica.

Snimanje filma većinski će biti odrađeno u dvorcu Versailles i trajat će tri mjeseca, a nagađa se i kako će u potpunosti biti na francuskom jeziku. Bit će to prvi film kojeg će slavni glumac snimati na francuskom. Jezik je naučio dok je živio s pjevačicom Vanessom Paradis. Jedva čekamo vidjeti Johnnyja u novoj ulozi!

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori