Jacob Elordi svojim modnim kombinacijama ruši stereotipe o rodnim normama
Jacob Elordi svojim modnim kombinacijama ruši stereotipe o rodnim normama

Jacob Elordi svojim modnim kombinacijama
ruši stereotipe o rodnim normama

Glumac Jacob Elordi proslavio se svojom ulogom u seriji Euphoria, a kruže priče i da je pravi holivudski heartbreaker.

Kroz njegovu glumačku karijeru usporedo se razvijala i modna, tako da smo ga mogli vidjeti u prvim redovima revija Saint Laurent i Bottega Veneta. Sada smo ga ulovili kako prešetava jedan od aktualnih modela torbi talijanskog modnog brenda s kojim ima suradnju i ne možemo se ne zapitati – da li je ovo vraški dobar PR momenat?

Bottega Veneta, model Andiamo

Na prvu loptu vintage sportska kombinacija iz osamdesetih, ali tu nastupa određeni twist. Naime, na glavi ima končanu Celine kapicu, dok u ruci nosi Andiamo model torbe brenda Bottega Veneta, sa ženskog odjela.

Glumac je inače poznat po nošenju torbi svjetskih modnih kuća koje su inicijalno dizajnirane za žene, a time ruši stereotipe o rodnim normama. You go, Jacob!

Glumac je inače poznat po nošenju torbi svjetskih modnih kuća koje su inicijalno dizajnirane za žene, a time ruši stereotipe o rodnim normama. You go, Jacob! Moda je ionako fluidna.

I dok čekamo premijeru filma u kom glumi mladog Elvisa, a koji režira Sofia Copolla, u međuvremenu se divimo njegovim bold modnim kombinacijama. Više o filmu možete doznati ovdje.

Sadržaj preuzet sa Journal.rs

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori