Kako se snalaze kada je moda u pitanju – izdvojili smo najbolje odjevene Vatrene
Kako se snalaze kada je moda u pitanju – izdvojili smo najbolje odjevene Vatrene

Kako se snalaze kada je moda u pitanju – izdvojili smo najbolje odjevene Vatrene

Iako smo naviknuti gledati ih na terenu u sportskom izdanju, naši Vatreni dokazali su da imaju dobar stil i kada je riječ o modi. Njihov stil mogao bi se opisati kao nenametljiv i ležeran, a neki ipak njeguju klasiku. Kako bilo, izdvojili smo 4 Vatrena koji su nas ugodno iznenadili svojim odjevnim kombinacijama.

Vatreni
Profimedia

Dominik Livaković

Dominik Livaković prometnuo se u apsolutnog junaka ovog Svjetskog prvenstva. Staloženost, efikasnost i učinkovitost na utakmicama epiteti su kojima bismo mogli opisati njegov sportski karakter. Kada je moda u pitanju, Livaković njeguje ležeran trendi stil, a svoje odjevne kombinacije temelji na basic i praktičnim komadima koji ujedno izgledaju vrlo trendi.

Mateo Kovačić

Uz suprugu Izabel čini se da je svoj stilski izričaj doveo do nove razine. Upravo zbog toga djeluju kao vrlo usklađen modni par. Kovačić kombinira eleganciju i sportski stil koji mu izvrsno stoji.

Joško Gvardiol

Joško Gvardiol prometnuo se u apsolutnog junaka posljednje utakmice u skupini, a 20-godišnji obrambeni igrač se uspješno prometnuo i u kandidata za najzgodnijeg domaćeg reprezentativca.

U kratkom periodu postao je ljubimac ženskog dijela publike, a osim izgledom, privukao nam je pažnju svojim ležernim sportskim stilom koji njeguje i izvan terena.

Zlatko Dalić

Naposlijetku, ni jedan tim ne bi mogao funkcionirati bez kvalitetnog trenera. Zlatko Dalić svakako se posljednjih nekoliko godina iskazao svojom staloženošću, smirenošću i kompetencijom u vođenju tima. Dalića većinom viđamo u odijelima koja odgovaraju njegovoj osobnosti te mu daju onu dozu samouvjerenosti.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori