Journal Man: Influencer koji će vas potpuno zaraziti pustolovnim duhom


@samevanslife

Petak je dan koji poziva na pustolovinu. Vikend koji nije ispunjen izletima i druženjima s dragim ljudima kao da i nije vikend. A inspiracije nikad dovoljno.

Srećom, tu je Instagram koji nas uvijek nadahnjuje, pogotovov kada su u pitanju putovanja.


@samevanslife

Pregledavajući Instagram feed, naišli smo na profil koji “puca” od pozitivne energije, poleta i entuzijazma. Riječ je o profilu mladog pustolova Sama Evansa čiji je profil pravi vatromet vedrine.

Ovdje ćete pronaći kreativne fotografije, uzbudljive priče i Samovu istraživačku strast koja će prodrmati i one najinertnije tipove kojima je omiljena zanimacija gledanje televizije.


@samevanslife

Samov Instagram profil prate i neki od najistaknutijih travel blogera

Sudeći prema tome da Samov Instagram profil prate jedni od najistaknutijih travel blogera i vlogera, uključujući i @gypsea_lust, odnosno Lauren Bullen, onda je jasno koliko je Sam zanimljiv i dinamičan.

Sa Samom možete otputovati na najljepše pješčane plaže na svijetu, dobro se provesti na nekim od najuzbudljivijih svjetskih festivala, možete putovati avionom, otkriti najljepše zalaske sunca, vidjeti kako izgleda roadtrip po snijegom okovanim cestama… Na njegovim fotografijama upoznat ćete njegovu ljupku zaručnicu i prijatelje koji ne skidaju osmijeh s lica.


@samevanslife

Stoga, ukoliko vam je potreban poticaj da se pokrenete ili želite samo malo pozitivne energije s društvenih mreža, posjetite Samov Instagram profil i uživajte u jedinstvenoj mladenačkoj energiji i optimizmu. A možete posuditi i ideje za cool fotografije.


@samevanslife

Foto: Instagram

0