Journal Man: Imamo super prijedloge kamo na afterwork druženje
Journal Man: Imamo super prijedloge kamo na afterwork druženje

Journal Man: Imamo super prijedloge
kamo na afterwork druženje

Ako još uvijek niste otputovali na more vrijeme je da iskoristite sve čari metropole i opustite se nakon napornog radnog tjedna. Zagreb vrvi cool mjestima na kojima s prijateljima možete popiti pivo, a mi smo na jednom mjestu okupili samo neke od njih.

Medvedgrad pivnica

Svima sigurno jedno od najdražih mjesta u gradu je Medvedgrad pivnica u Ilici. Ako i niste pasionirani ljubitelj pive sigurno ste ju posjetili, ako ništa, barem zbog lijepe i u zelenilu izolirane terase. Jedno je od najposjećenijih afterwork mjesta u Zagrebu, a uz onu u Ilici, nemojte zanemariti niti pivnicu u Tkalčičevoj ulici. Njihova bogata ponuda pive i često uvođenje novih privremenih piva koja se slažu uz godišnja doba i razne prilike često mame osmjehe i osvježavaju goste upravo u popodnevnim satima nakon radnog vremena.

Vintage Industrial Bar i Grif Bar (Savska 160)

Dvorište u Savskoj 160 već je godinama omiljeno okupljalište Zagrepčana i nezaobilazna vikend ruta. Sjednite na pivo nakon posla, a s obzirom na to da je tamo toliko ugodna atmosfera, ništa vas ne sprječava da ostanete i malo duže.

Swanky Monkey Garden (Ilica 50)

Hostel Swanky Mint proširio je svoju terasu, a osim što se svaki dan možete uputiti na jedan afterwork koktel, vikendom za vas pripremaju rane programe pa će zabava do jutra biti zagarantirana.

Caffe bar Pif (Preradovićeva 4)

Zanimljivo je kako je Pif postao okupljalište kulturnjaka, a blizu je različitih kulturnih institucija. S obzirom na to da se nalazi u samom centru i okružen je brojnim drugim kafićima, nekako je uspio stvoriti atmosferu da se svi osjećaju dobrodošlo i baš njega biraju za omiljeno afterwork mjesto.

Caffe bar A’E (Froudeova 1)

Odmah u blizini Zapruđa, točnije u Sigetu smjestilo se još jedno jako cool mjesto – Cafe A’e. Na putu s posla postat će vam omiljena stanica prema uhodanim stazama do kuće, barem ako živite negdje u Novom Zagrebu.

Regular bar

Regular.Bar u Ilici 65 postao je omiljeno mjesto za popiti pivu nakon posla. U ovom ćete se odličnom, a nepretencioznom interijeru, baš osjećati opušteno i skriveno od buke grada, bez obzira radi li se o jutru ili večeri.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori