Journal Man: Pharrell Williams nastavlja širiti svoju beauty liniju novim proizvodom za tijelo
Journal Man: Pharrell Williams nastavlja širiti svoju beauty liniju novim proizvodom za tijelo

Journal Man: Pharrell Williams nastavlja širiti svoju beauty liniju novim proizvodom za tijelo

Humanrace je uspješno ušao u industriju njege tijela u studenom 2021. godine, kada su predstavljeni Body Bars i rasprodani za manje od 24 sata. Body Bars obavljaju sve ono što obavlja običan sapun, a pritom da s vaše kože ne oduzimaju prirodna ulja. Pharrell Williams nastavlja širiti svoju beauty liniju Humanrace novim proizvodom za njegu tijela. Hidratantne kreme bogate su formulom koja djeluje na zaglađivanje i učvršćivanje kože. One ne samo da pružaju prijeko potrebnu vlagu vašoj koži, nego ju zaključavaju unutra kako bi ju nahranili i zaštitili. Često zaboravimo da je koži cijelog tijela potrebna kvalitetna i bogata hidratantna krema. Koža je najveći organ u vašem tijelu, a organi trebaju vodu.

Humidifying Body Cream

Dizajniran za korištenje nakon čišćenja i pilinga, proizvod kreiran uz konzultacije s dermatologinjom dr. Elene Jones, ispunjen je Bakuchiolom, sastojkom sličnim retinolu koji oponaša učinke vitamina A.

„Svako jutro odvajam vrijeme da se brinem o sebi i važno je da se prilikom hidratacije ne fokusiram samo na svoje lice, već i na cijelo tijelo”, kaže Pharrell u priopćenju za javnost.

Dr. Jones dalje objašnjava: „Odabrali smo Bakuchiol, relativno novi sastojak u industriji njege kože, kao jedan od naših ključnih sastojaka u kremi. Biljnog je porijekla, nježniji je, ali jednako učinkovit kao retinol.“ Dodaje da sastojak pomaže u poboljšanju elastičnosti i teksture kože, a djeluje i na osjetljivoj koži.

Stvorena imajući na umu održivost, hidratantna krema za tijelo pakirana je u 51% recikliranu ambalažu za ponovno punjenje. Sama formula je bez mirisa i veganska, kao i dermatološki testirana i odobrena. Po cijeni od 54 USD, hidratantna krema za tijelo bit će dostupna od 31. ožujka na web stranici Humanrace.

Foto: Instagram, humanrace.com

Učitati još
Zatvori