Journal Man: Hit muška frizura koju baš svi nose ove sezone

Journal Man: Hit muška frizura koju
baš svi nose ove sezone

Ovaj specifičan tip frizure mogao bi vam se učiniti novim, no pojavio se kroz povijest mnogo puta, dižući se iz pepela svakih nekoliko stotina godina poput feniksa. Stari Grci i Rimljani nosili su gotovo identičnu frizuru. Trenutačni trend slijedi dva važna pravila koja trebate pratiti kako bi ova hit frizura poprimila pravi izgled, a koja su postojala i tijekom tih davnih vremena – prvo, da se kosa češlja prema naprijed, od tjemena prema čelu, prateći smjer u kojem kosa prirodno raste i drugo, možda najvažnije pravilo, kosa mora biti bogata teksturom.

Hit frizura sezone koja gori na društvenim mrežama

Ovu frizuru su naizgled nosili pjevači svih indie bendova ikad, a tu je, naravno, bila i legendarna frizura Justina Biebera koju su htjeli nositi srednjoškolci diljem svijeta u razdoblju od 2009. do 2011. godine. Na kraju, a možda i ne slučajno, kako su šiške Justina Biebera postajale sve kraće i udaljenost između njegove kose i obrva postajala je sve veća, muška punđa pojavila se kao novi ‘it’ look oko 2015. godine. Bila je to frizura za kojom su svi žudjeli, ali ju je malo tko mogao uspješno nositi.

Dok generacija Z manevrira svijetom pandemije, cool frizura je zasigurno jedan od načina na koji pokušavaju biti viđeni dok se snalaze u novom normalnom, ova frizura je ogromnu pažnju dobila upravo na TikToku. Ona se kreira uz pomoć pegle te proizvoda poput onog za zaštitu od topline i laka za kosu koji će držati frizuru na mjestu i pružiti joj prijeko potrebnu teksturu. Rijetki su oni koji se ne moraju puno truditi jer im kosa tako prirodno pada te im je dovoljno samo malo slanog spreja za boost teksture i volumena.

@biztips4u

Reply to @essbee_03 probably more simple than u thot #YesDayChallenge #hairtutorials #hairstyle4mens

♬ original sound – .

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori