Journal Man: 10 najguglanijih pojmova vezano uz mušku njegu u 2020. godini

Journal Man: 10 najguglanijih pojmova vezano
uz mušku njegu u 2020. godini

Iako su predviđanja trendova vezano uz mušku njegu krajem 2019. godine uključivala tretmane poput transplantacije kose, kao i sve ostale vrste njege od glave do pete, nitko nije mogao predvidjeti stvarnost koja je uslijedila. U 2020. godini je DIY njega kod kuće ipak preuzela tron, kako za žene, tako i za muškarce. Da bi otkrili što sve muškarcima zapravo pada na pamet kada je riječ o njezi kože, kose, brade i sličnoga, money.co.uk analizirao je podatke Google pretraživanja i rezultati su vrlo zanimljivi.

10 najtraženijih pojmova su…

Čini se da su brade već neko vrijeme u trendu pa nije ni čudno što su muškarci često u potrazi za odgovorima na mnoga pitanja vezano uz nju. Istraživanje je otkrilo da je najpopularnije pitanje vezano uz njegu muškaraca ove godine bilo – „Kako uzgojiti bradu?“, s više od 96 tisuća pretraživanja. I čini se kako će predanost bradama samo nastaviti rasti. Naime, u top 10 pretraživanja nalaze se još dva pitanja vezano uz bradu.

Prethodne generacije smatrale su sapun i brzinsko umivanje naprednom njegom kože, no moderni čovjek ima puno složeniju rutinu. Zapravo, muškarci u prosjeku troše 150-200 kuna mjesečno na proizvode za njegu kože, kose, brade i tijela. Stoga ne čudi što su upiti vezano uz mušku njegu kože bili među najpopularnijima i dospjeli su u top 10. Pojam „muška njega kože“ doživio je porast od 175%, dok je pojam “najbolji hidratizirajući proizvod za muškarce” porastao u popularnosti za 86%. U nastavku možete vidjeti top 10 najpopularnijih Google pretraživanja vezano uz mušku njegu.

1. Kako uzgojiti bradu?

2. Najbolji trimmeri za bradu

3. Kako kod muškaraca natjerati kosu da brže raste?

4. Kako se obrijati?

5. Kako se riješiti kvržica na koži nakon brijanja?

6. Muška njega kože

7. Najbolji losion za poslije brijanja za muškarce

8. Make up za muškarce

9. Najbolji hidratantni proizvod za muškarce

10. Najbolje ulje za bradu

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori