Journal Man: Novi Givenchy Gentleman miris je drvenast, aromatičan i svjež

Journal Man: Novi Givenchy Gentleman miris je
drvenast, aromatičan i svjež

Nježan i svjež miris sa snažnom bazom o kojoj ćete postati ovisni. Blistavi bergamot, bosiljak i kardamom susreću note plavog irisa u srcu mirisa, a praćene su bogatim notama cedrovine. Givenchy Gentleman Eau de Toilette Intense kreiran je one koji su samopouzdani koliko i ljubazni. Što je gospodin? Za Givenchy postoji jednostavan odgovor: „Prava elegancija znači prigrliti tko si ti i briga za druge“. Pod utjecajem Huberta de Givenchyja, brend je uvijek zauzimao suptilan pristup muževnosti, ravnoteži između snage i nježnosti. Izrazito moderan izgled i pristup. Sada Givenchy dodaje potpuno novo poglavlje u povijesti mirisnog opusa, predstavlja Gentleman Givenchy Eau de Toilette Intense. Još jednom, Gentleman Givenchy izaziva kodekse, s obnovljenim osjećajem bunta i elegancije.

Osebujan dizajn nove bočice Givenchy Gentleman mirisa

Elegantna i svevremenska, bočica Gentleman Givenchy mirisa poprima noćno plavu nijansu. Radi se o dubokoj nijansi koja pobuđuje misteriju kao i izvjesnu plemenitost srca. Odjevena gradacijom boja, ova bočica bez presedana obgrljena je vrpcom na kojoj je utisnut srebrni logotip. Isti detalj ukrašava kutiju, koja je također potpuno plava. Za ekološki odgovorniji pristup, oblik bočice je bio redizajniran kako bi se drastično smanjila količina stakla potrebna za njegovu proizvodnju. Što se tiče vanjske ambalaže, prisutan je karton koji se može reciklirati i dolazi iz održivog upravljanja izvora, njegova naljepnica preporučuje recikliranje. Dakle, elegancija ovog novog dizajna nadilazi njegovu estetiku.

Opojna svježina u asertivno muškoj kompoziciji

Drvenasto, cvjetni i aromatični, miris Eau de Toilette Intense stvorili su Nathalie Lorson i Olivier Cresp, dvojac koji stoji iza prethodnih mirisa u asortimanu. Poput crvene niti, iris i dašak drvenastih nota ponovno se susreću. Ovaj put, plavi iris i drvo cedra u srcu su asertivno muška kompozicija. Osvježavajući, puderasti aspekt se izvanredno suprotstavlja neodoljivoj snazi. Svježina i ovisnost… Bosiljak sa svojim zelenim, aromatičnim nijansama i kardamomom uz plavi iris, upečatljivo pojačava svoju živost i blistavost. Svojom profinjenom elegancijom, čempres pruža dugotrajnost svježini i povezuje se s drvenim notama cedra. No, cedar također odiše mliječnim aspektima, uzvišen toplim omotačem kumarina, koji osigurava djelovanje šarma.

Preporučena prodajna cijena za 60 ml je 552 kn.
Preporučena prodajna cijena za 100 ml je 740 kn.

Foto: Instagram, Givenchy

Preporuka

Zatvori