Mnogi su izostali, ali ovi glumci ukrali su svu pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji
Mnogi su izostali, ali ovi glumci ukrali su svu pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji

Mnogi su izostali, ali ovi glumci ukrali su svu pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji

80. filmski festival u Veneciji ove godine znatno je oskudniji u broju poznatih glumaca koji su prošetali poznatim crvenim tepihom. Nedostatak zvijezda dogodio se zbog tekućih simultanih štrajkova koje su pozvali Udruženje filmskih glumaca – Američka federacija televizijskih i radijskih umjetnika te Udruženje pisaca Amerike. Ipak, neke slavne osobe koje su radile u ostalim filmovima koje nije producirao Savez filmskih i televizijskih producenata, a koje su naknadno dobile SAG-AFTRA privremeno izuzeće, dobile su zeleno svjetlo da se pojave na godišnjem kinematografskom događaju.

Venecijanski filmski festival poznat je po neuobičajenoj modi, bilo da se radi o old money izgledu za dolazak brodom ili o raskošnim kreacijama s crvenog tepiha. Ipak, poznati muškarci koji su prisustvovali festivalu ove godine birali su klasiku.

George Clooney

George Clooney na filmski festival u Veneciji stigao je sa suprugom Amal Clooney. Jedan od omiljenih holivudskih parova odmah je ukrao svu pažnju. Glumac se na crvenom tepihu pojavio u all black izdanju, crnom odijelu koje je iskombinirao s crnom košuljom. U opuštenijoj varijanti fotografiran je u hlačama na pruge, tamnoplavoj polo majici i bež mokasinkama. George je oduvijek miljenik ženskog spola, a ove fotografije su definitivno dokaz da mu godine ništa ne mogu.

 

George Clooney
George Clooney

Adam Driver

Adam Driver ima glavnu ulogu u filmu Ferrari Michaela Manna, u kojem glume i Penelope Cruz i Shailene Woodley. Na Photocallu pojavio se u vrlo opuštenom izdanju, lanenoj košulji i hlačama. Zatim je na crvenom tepihu oduševio sve u crnom odijelu koji je iskombinirao s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom.

Adam Driver
Adam Driver

Patrick Dempsey

Jedan od najzgodnijih glumaca pojavio se u Veneciji na veliko oduševljenje brojnih obožavateljica. Njegov outfit za Photocall nas je oduševio možda i više od onoga klasičnog crnog za crveni tepih. Tamnoplavo odijelo s bež prugicama, majica iste nijanse i smeđe kožne cipele te zlatni sat apsolutni su pogodak zvijezde popularne serije Uvod u anatomiju, dr. Zgodnog.

Patrick Dempsey
Patrick Dempsey

Mads Mikkelsen

U petak na crvenom tepihu glumcu Madsu Mikkelsenu pridružio se i njegov sin Carl Jacobsen Mikkelsen. Zajedno su izašli na crveni tepih u znak podrške Madsovom novom filmu, Obećana zemlja. Zbog njihove nevjerojatne sličnosti fotografije su odmah privukle veliku pažnju javnosti.

Mads Mikkelsen i Carl Jacobsen Mikkelsen

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori