Journal Man: Hit frizura koja će se nositi 2021. godine

Journal Man: Hit frizura koja će
se nositi 2021. godine

Svako desetljeće ima frizuru s potpisom. Pedesete su imale uredne kratke frizure, sedamdesete su imale dugu kosu i zaliske, osamdesete su imale fudbalerke. Devedesetih se sve vrtjelo oko takozvane ‘curtain’ frizure. Nosili su ju svi, od Davida Beckhama i Brada Pitta do nebrojenih članova boy bendova i onog Dawsona u Dawson’s Creeku. Bio je to stil za novu generaciju muškaraca koji su se sve više osjećali ugodno s idejom dotjerivanja. ‘Curtain’ frizura kojoj je potrebno malo više održavanja vraća se na sam vrh trendova koji će se nositi 2021. godine.

‘Curtain’ frizura pristaje svakom obliku lica i teksturi kose

‘Curtain’ frizura je stil kod kojeg je kosa malo duža i definirana snažnim i pravilnim razdjeljkom duž sredine glave. Oživljavanje ove frizure 1990-ih došlo je usponom grunge i indie bendova, a najpoznatija je kao frizura koju su nosili Johnny Depp, Leonardo DiCaprio i Johnathon Taylor Thomas. Žude li ljudi za boljim i jednostavnijim vremenima tijekom ovog burnog razdoblja? Ili je to samo cool look koji je ponovno otkrila nova generacija? Što god da je, ‘curtain’ frizura ponovno je hit. Već smo ju vidjeli na Timothee Chalamentu, Charlesu Meltonu, Zaynu Maliku i mnogim influencerima na društvenim mrežama.

Ova frizura srednje dužine sa šiškama i kraćim stranama može se nositi i s razdjeljkom na strani po izboru. Poput ostalih popularnih frizura, curtain trend odgovara skoro svakom obliku lica i teksturi kose. Pomaže tankoj kosi da izgleda gušće, s druge će strane gusta kosa izgledati još ljepše jer će volumen biti maksimalno iskorišten. Ona izvrsno izgleda ravna, ali i s valovita.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori