Chris Evans je proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu
Chris Evans je proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu

Chris Evans je proglašen
najzgodnijim muškarcem na svijetu

Magazin People proglasio je glumca Chris Evansa ovogodišnjim najseksipilnijim muškarcem na svijetu. Proglašenje je objavljeno u emisiji “The Late Show with Stephen Colbert“.

“Moja mama će biti tako sretna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se zaista može hvaliti”, otkrio je glumac na snimanju naslovnice novog izdanja časopisa People.

Titulom najseksi muškarca po izboru magazina People okitili su se i glazbenici John Legend i Adam Levine, glumci Dwayne Johnson i Richard Gere te nogometaš David Beckham.

“Zaista, ovo će samo biti poticaj za maltretiranje od strane mojih prijatelja”, našalio se Evans, dodoajući: “Zreo sam za šale na svoj račun.”

Chris Evans – najveće uloge

Evansova prva uloga na filmu bila je u filmu The New Comers iz 2000 godine. Igrao je superheroja Johnny Storma u dva filma Fantastic Four objavljena 2005. i 2007. godine. Ogroman poticaj popularnosti dobio je nakon što ostvario naslovnu ulogu u filmu Captain America: The First Avenger.

Od tada je igrao Kapetana Ameriku u 10 Marvelovih filmova prije nego što je napustio poslje objavljivanja filma Avengers: Endgame 2019. godine.

Evans je takođe pozajmljivao glas Buzz Lightyearu u filmu Lightyear i glumio sadističkog ubojicu u Nextfliksovom filmu The Gray Man. Oba filma objavljena su 2022. godine.

Evans je za u razgovoru za časopis  People  otkrio da razmišlja o braku i porodici, rekavši: “To je apsolutno nešto što želim.” Napomenuo je i da nije očekivao da će javno govoriti o svom privatnom životu. “Neke stvari želiš zadržati samo za tebe ili samo za svoju porodicu i prijatelje.”

Glumac je rekao da očekuje da će nagrada Najseksipilniji čovjek na svetu biti prekretnica u njegovoj daljoj glumačkoj karijeri.

Sadržaj je preuzet sa Jorunal.rs

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori