Journal Man: Jako cool brend maski za lice koje jamče savršen ten

BARBER PRO je britanski višestruko nagrađivani brend maski za lice, razvijen posebno za muškarce. Proizvodi ovog brenda, pažljivo su formulirani od tima vrhunskih znanstvenika i dermatološki su testirani kako bi osigurali samo najvišu kvalitetu.

Riječ je o maskama koje daju izvanredne rezultate. A uz to što su maske odlične za kožu i ten, BARBER PRO  osvaja sve brojniju publiku i svojim aktivističkim pristupom. Protivi se pokusima na životinjama pa niti jedan proizvod nije testiran na njima što oduševljava brojne potrošače.

Paleta maski BARBER PRO

Paleta maski BARBER PRO sastoji se od proizvoda koji imaju različitu namjenu i prilagođeni su raznim tipovima i zahtjevima kože. Kombinacija su morskog kolagena, vitamina i biljnih sastojaka koji pomlađuju ten i daju bolji tonus kože.

Vizija tvrtke BARBER PRO i dalje je vodeća na tržištu inovativnih i jedinstvenih proizvoda pa su stoga benefiti koje pružaju koži višestruki, a ključne znaačajke palete su detoksikacija, uklanjanje mitesera i mrlja, uravnotežuj masne zone i čisti nečistoće, uklanjanje mrtvih stanica kože, povećava hidrataciju,  popravlja oštećenja kože i posvjetljuje ten. Također, ne sadrže mineralna ulja, naftu i parabene kao niti sastojke životinjskog podrijetla.

Paleta sadrži i učinkovite pripravke za područje oko očiju te pomlađuje kožu i popunjava bore.

Hidrogel koji se nanosi ispod oka s aktivnim ugljenom, vulkanskim pepelom i kolagenom na bazi mora bori se s tankim linijama, borama i smanjuje pojavu tamnih krugova. Umiruje natečene oči uz povećanu elastičnost i čvrstoću s ovim intenzivnim tretmanom ispod očiju koji će također hraniti i minimizirati pojavu sitnih linija, bora, sjenila ispod očiju i suhoće za mladenački izgled.

Prikladan je za sve tipove kože i idealan u borbi protiv podočnjaka.

Uz dugoročne prednosti protiv starenja i poboljšanje  kože, asortiman luksuznih maski savršen je i za noćni izlazak, posebnu prigodu ili za čisti užitak i opuštanje.

Foto: Instagram, Barber Pro

0