Zločesti dečki se vraćaju u novom nastavku kultne komedije
Zločesti dečki se vraćaju u novom nastavku kultne komedije

Zločesti dečki se vraćaju u novom
nastavku kultne komedije

U domaća kina od 6. lipnja, stiže akcijska komedija Bad Boys: Ride or Die (Zločesti dečki: Sve ili ništa), četvrti nastavak popularne franšize koja oduševljava gledatelje još od 1995. godine.

Nakon uspješnog prvog filma, stigao je i nastavak 2003. godine koji je na kino blagajna zaradio gotovo duplo više. Prije četiri godine, 2020. stigao je i treći nastavak Bad Boys for Life  (Zločesti dečki: Zauvijek) koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno!

Bad Boys: Ride or Die

Režisersku palicu i dalje drži dvojac Adil El Arbi i Billal Fallah, koji su režirali prethodni nastavak, ujedno i najuspješniji film ove franšize. Zločestim dečkima Willu Smithu i Martinu Lawrenceu i u ovom se nastavku pridružuju Dorn i Kelly, odnosno Alexander Ludwig i Vanessa Hudgens. U filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn, koju smo gledali u seriji Better Call Saul i DJ Khaled u zasad nepoznatim ulogama!

Bad Boys: Ride or Die

Prvi najavni video filma Bad Boys: Ride or Die donosi spoj još luđe oktanske akcije i još urnebesnije buddy komedije, a Marcus i Mike će se u novoj avanturi naći u bijegu dok pokušavaju svome bivšem zapovjedniku očistiti ime nakon što je iznenadno ubijen i nakon toga optužen za korupciju…

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori