Reklama o kojoj se priča: ASAP Rocky u novoj kampanji za Fenty Beauty
Reklama o kojoj se priča: ASAP Rocky u novoj kampanji za Fenty Beauty

Reklama o kojoj se priča: ASAP Rocky u
novoj kampanji za Fenty Beauty

Da su Riri i Rocky jedan od najmoćnijih parova na sceni – svima je jasno. Ovacije na društvenim mrežama izazvao je angažman poznatog glazbenika u novoj Fenty Beauty kampanji. Ovim potezom ozbiljno su zagrizli do sada važeće norme marketinških strategija beauty industrije.

Tik pred izlazak Fenty x Puma linije redizajniranih Avanti modela tenisica, pomislili smo da je Rocky u pjesmi Riot najavio njihovu suradnju za sportski brend in question. Ubrzo nas je dočekala vijest da je postao kreativni direktor Puma x Formula 1 odjela, te smo dobili svojevrsnu potvrdu o dobro protumačenoj liniju iz pjesme “new collab’ with my baby mom”. Međutim…

Luxe balm up in my palm,New collab’ with my baby mom

Međutim, zanemarili smo cjelokupan kontekst linije koju sada dopunjavamo mišlju “luxe balm up in my palm” s obzirom na to da je upravo lansirana mini kampanja u kojoj ASAP Rocky reklamira ni manje ni više nego Lux Balm in Fenty Beauty linije proizvoda za njegu usana. Ovaj sočni balzam za usne dolazi sa okusom trešnje, a ispunjen je i vitaminom E i shea maslacem.

Iako smo predviđali da će Puma postati takozvani obiteljski posao, Rihanna ostaje svačija inspiracija, a ničija lutka i na kraju dana i dalje navija samo za jedan tim – Fenty. A u njenom timu se ovog puta nalazi i ASAP Rocky.

Asap Rocky i Rihanna

Business suits, we the men in charge,Bottega suits on the business call

U pjesmi Riot nalazi se još jedna linija koja je praktično najavila Rockyjevu suradnju s modnom kućom Bottega Veneta. Prisjetimo se i nedavnih fotografija na kojima ASAP Rocky nosi Bottegu head to toe, a upravo te fotografije postale su dio nove kampanje.

Ulica odavno diktira trendove unutar modne industrije, te nas ne čudi što je upravo ovakav vid reklame zadobio pozitivan feedback javnosti. Toliko da je svega nekoliko dana kasnije Bottega isto učinila i s fotografijama Kendall Jenner.

Sadržaj preuzet sa Journal.rs

Foto: Instagram (@asaprocky, @fentybeauty), Profimedia

Učitati još
Zatvori