Što sve donosi ovogodišnji ZeGeVege

zegevege 6 post

Već devetu godinu zagrebački festival ZeGeVege donosi građanima i posjetiteljima bogat program radionica kuhanja i predavanja o različitim područjima veganstva, ekologije i održivog življenja. Osim tog edukativnog dijela festivala, brojni glazbenici i glazbenice te plesne skupine koji podržavaju održiv način življenja te zaštitu i prava životinja izmjenjivat će se tijekom oba dana ZeGeVege festivala na pozornici i Trgu bana Jelačića na kojem se održava Festival.

zegevege 2 post

2. i 3. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića, osim šest restorana, biljnih sladoleda i sirovih kolača, posjetitelje i posjetiteljice očekuju mnoge druge zanimljivosti kao što su veganski kebab, burgeri od konoplje, sušeni bučini rezanci i ukusne energetske pločice. Uz prigodnu vegansku ponudu hrane, predstavit će se i razni kozmetički proizvodi na biljnoj bazi, primjerice ZeGeVege sapun od lavande, ali i proizvodi poput ekološke četkice za zube od bambusa, četkica za zube za kućne ljubimce, a vjerujemo da će najavljeno solarno kuhalo biti posebna atrakcija!

zegevege 5 post

Ovaj jedinstven festival u Hrvatskoj, na kojem se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla i proizvodi prijateljski prema okolišu te promicanje održivog načina življenja postao je već zagrebačka tradicija te više od 40000 posjetitelja i odlična atmosfera s prošlogodišnjeg ZeGeVege festivala jamstvo su i preporuka da se posjeti 9. ZeGeVege festival. Cjelokupna organizacija ZeGeVege festivala je neprofitnog karaktera. Više informacija o izlagaćima i programu možete saznati na zegevege.com i Facebook stranici.

zegevege 1 post

zegevege 3 post

T.R.

Foto: Facebook

0