Food Expert – raw food bistro i trgovina u centru Zagreba

Food Expert

Novi gastro vjetrovi nedavno su zapuhali Zagrebom. Na adresi Jurišićeva 28 svoja je vrata nedavno otvorilo novo mjesto za pobornike zdrave kuhinje i načina života. Kao bistro i trgovina u jednom Food Expert za svakoga nudi ponešto. Od ukusno pripremljenih obroka za svako doba dana do bogate ponude bio certificiranih domaćih i stranih proizvoda.

Food Expert

Food Expert

Ideju o pokretanju prvog raw food bistroa i trgovine u jednom potekla je iz sve veće potražnje za domaćom hranom. Ona osim zdravih sastojaka na stol donosi i nešto drugačije. Tako se u ponudi bistroa na licu mjesta mogu iskušati raw food kombinacije domaćeg svježeg povrća, orašastih plodova i tropskog voća i povrća. Uz dodatak, kako je istaknuo osnivač Food Experta Vanja Sneller, najpotentnije superhrane iz cijelog svijeta, kao što su chia sjemenke, alge i maca prah.

Food Expert

“Početna zamisao bila je kako spojiti zdravo i ukusno te istovremeno dokazati da načini pripreme raw hrane mogu biti maštovitiji i kreativniji od onih tradicionalnih. Ovakva prehrana može poslužiti i kao dijeta za mršavljenje i čišćenje organizma ili jednostavno za poboljšanje općeg zdravlja i imuniteta. Stoga se nadamo da će kroz naša jela i sastojke Zagrepčani upoznati sve prednosti raw food delicija”, poručio je Sneller, koji je za uređenje bistroa i trgovine angažirao arhitekta Marija Furčića.

Food Expert

Šarolika ponuda

Ponuda Food Expert bistroa je uistinu raznovrsna. Boje i mirisi sezonskih namirnica iz domaćeg uzgoja obećavaju pravu gozbu svima koji se po raw pripremljeni zalogaj odluče uputiti u sam centar grada. Svježe cijeđeni sokovi, kombinacije od sezonskog voća za doručak i maštovito pripremljena glavna jela od tjestenine, proljetnih rolica, salata i sushija, ukusan desert od voća ili čokolade. Food Expert trgovina nudi i bogat izbor bio certificiranih i bezglutenskih artikala, dodataka prehrani, ulja, začina i ekstrakata. Od napitaka u ponudi se mogu naći biljna mlijeka, kokosova voda i mlijeko, guarana cola i aloe vera napitak.

Food Expert

Zagrepčani, ali i sve brojniji turisti na zagrebačkom asfaltu iz dana u dan otkrivaju jedinstveni raw food koncept u hrvatskoj metropoli. A što se krije iza vrata Food Experta istražite i sami!

Food Expert

Food Expert

0