Naučite napraviti prirodni veganski sladoled

Ljeti naš organizam vapi za osvježenjem pa rashlađujući sladoled postaje jedna od najprimamljivijih slastica. No, konvencionalni sladoledi sastoje se od rafiniranih namirnica te namirnica životinjskog porijekla bogatih zasićenim masnoćama koje opterećuju organizam. Zato naučite napraviti svoj “homemade” sladoled, samo od prirodnih veganskih sastojaka, idealan za vruće dane!

sladoled4

Ako ste ljubitelj zdrave prehrane, a ne možete odoljeti desertima, ovu radionicu nemojte propustiti. Naime u utorak 16. 06 i četvrtak 18. 06 trgovine eko proizvoda bio&bio u suradnji s Vladimirom Vlatkom Frketić, učiteljicom kuhanja i nutricionistkinjom Jasminom Vrbance, organiziraju radionicu veganskih sladoleda.

sladoled3
Naučit ćete raditi veganske sladolede (i to bez aparata za sladoled), osvježavajuće sorbete i kremaste sladolede orašasto – čokoladnih okusa. Majstorica za slastice Vlatka, već je prošle godine oduševila svojim receptima za sladolede, ali u ovo radionici donosi neke posve nove recepte i okuse.

biobio

Napravite svoj veganski sladoled od slasnih čokoladnih sastojaka i orašida s raznim preljevima ili voćni sorbet i sladoledni ljetni eliksir. Isprobajte recepte na ovoj zanimljivoj radionici i zapišite sve Vlatkine korisne trikove i ideje! Saznajte više na linku ili bio&bio Facebook stranici, pribilježite se i osjetite zalogaj čistog užitka.

sladoled2

Foto: bi&bio Facebook

0