Pred nama je još jedan smoothie izazov i to jesenski

smoothieizazov-jesen-9

Jesenski smoothie izazov je pred nama – tikve, grožđe, mandarine, jabuke, šljive i ostali plodovi jeseni čekaju vas u posve novom ruhu, a sve u svrhu vašeg zdravlja i dobrih navika za organizam.

Kuživancija & Bio svijet su nam ovog puta priredili pregršt novih iznenađenja. Uslijed 21 dana smoothie izazova, recepti će svaki tjedan biti predstavljeni s naglaskom na određenu skupinu namirnica. Tako nas prvi tjedan očekuju voćni napitci, drugi će biti prepun jesenskih kremastih okusa, a treći tjedan ćemo se revitalizirati uz zeleno povrće.

smoothieizazov-jesen-12

Kao i do sada svaki smoothie će biti bogat PlanetBIO superfood dodacima, ali ovaj put uz 2 nova proizvoda koja su odnedavno dostupna i na našem tržištu – mješavina Perfectly Beautiful (posebno kreirana za žene koje se žele osjećati lijepo izvana i iznutra, naglašavajući svoju posebnost) te mješavina Perfectly Balanced (mješavina ayurvedskih biljaka i začina, izuzetna za balansirajući, opuštajući učinak).

smoothieizazov-jesen-5

Uz potporu tvrtke BIOroot, najvjerniji i najuporniji pratitelji smoothie izazova dobivaju Lifefactory staklenu bocu koja je napravljena od prirodnih materijala i ne sadrži za zdravlje štetan bisfenol A (BPA). Idealna za smoothie, pogotovo ako trčite na posao, savršeno se uklopila u cijelu priču.

Tvrtka BioROOT okuplja europske i svjetske brendove čija je zajednička misija podizanje svijesti o očuvanju okoliša i očuvanju zdravlja. U njihovoj ponudi možete pronaći proizvode od bamusa, titana, plemenitog čelika te plastike bez štetnih tvari.

smoothieizazov-jesen-11

Lifefactory staklene boce

Evo što trebate napraviti za osvojiti PlanetBIO superfood paket i Lifefactory staklenu bocu:

1. Pratiti smoothie izazov na Instagram profilima Kuživancije i Bio svijeta!

2. Svaki dan u jutarnjim satima, dočekati će vas novi recept. Počastite nas svojom fotografijom istog, objavite je na svom Instagram profilu, označite tagom profile @kuzivancija i @biosvijet te obavezno navedite hashtag #21jesenskismoothie.

3. Naručite minimalno 3 PlanetBIO proizvoda na web shopu Bio svijeta, dobivate dostavu gratis te dvije različite PlanetBIO mješavine od 6 g, te postajete potencijalni kandidat za osvajanje jedne od triju glavnih nagrada!

Na prvi dan jeseni, 23. rujna, kreće se s prvim receptom, a mi ćemo vam redovito donositi popis namirnica za tekući tjedan.

smoothieizazov-jesen-3

smoothieizazov-jesen-7

Posebnu zahvalu upućujemo timu šibenskog bistroa SHE koji su nam omogućili korištenje svog prostora.

Jedva čekamo!

smoothieizazov-jesen-10

smoothieizazov-jesen-6

smoothieizazov-jesen-2

smoothieizazov-jesen-1

smoothieizazov-jesen-8

0