Zaručničko prstenje kakvo nose Francuskinje je najposebniji trend u svijetu vjenčanja za 2021.

Zaručničko prstenje kakvo nose Francuskinje je najposebniji trend u svijetu vjenčanja za 2021.

Nakit je oduvijek bio jedan od onih modnih dodataka koji je zapravo mnogo više od toga. Danas, kao jedan od najpopularnijih poklona za sve one posebne prilike, u nakitu ćemo pronaći savršeni znak pažnje, prijateljstva i ljubavi – bilo da ga poklanjamo ili primamo. Jedan od najposebnijih komada nakita je zaručnički prsten.

Zaručnički prsten komad je nakita koji označava najsofisticiraniji oblik izražavanja bezuvjetne ljubavi i predanosti ne samo za osobu koja ga prima, već i za osobu koja ga daje.

Kao istovremeno vrhunac ljubavne priče i njezin novi početak, dijamantni prsten jedan je od najposebnijih simbola ljubavi u zapadnoj kulturi. Iako se dijamantni prsten ističe kao najpopularniji izbor kada govorimo o zaručničkom prstenju, a kroz godine sve više pažnje počelo se pridavati i veličini samog dijamanta, trendovi za 2021. godinu predviđaju neke nove favorite. Zaručničko prstenje kakvo nose Francuskinje trend je za 2021. godinu koji će prigrliti mnogi – i to s razlogom!

Manje je više, drugačije je bolje

Kroz godine, Francuskinje su zadržale status najbolje odjevenih žena čiji prepoznatljiv stil odiše neopterećenom elegancijom i suptilnim seksipilom. I kada je riječ o zaručničkom prstenju, Francuskinje ostaju vjerne svom stilu. Jedno od pravila koji mnogi slijede, a Francuskinje odbacuju je veće je bolje. Daleko od ekstravagantnog zaručničkog prstenja, Francuskinje biraju decentno, ali posebno zaručničko prstenje koje se istaknulo kao jedan od najvećih trendova u svijetu vjenčanja za 2021. godinu.

Kako izgleda zaručničko prstenje koje obožavaju Francuskinje?

Zaručničko prstenje u 5 modela koje obožavaju Francuskinje

Jednostavno prstenje s personaliziranim pomakom trend je koji su pokrenule Francuskinje, a koji će posebno zaživjeti ove godine. Unutar tog trend ističe se pet mikro trendove među kojima ćete zasigurno pronaći svojeg favorita.

Jednostavnost klasika prvi je trend koji kao jedan od najpoželjnijih ističe zaručnički prsten s jednim malim dijamantom. Iako vrlo tradicionalan izbor, ovaj prsten istovremeno je vrlo moderan i onaj koji će prkositi vremenu i uvijek izgledati dobro. Sličan njemu je drugi trend koji ističe zaručnički prsten s dijamantom, ali koji je okružen manjim dijamantima u halo stilu. Još uvijek jednostavan, ali malo sjajniji i raskošniji, ovaj prsten bit će izbor koji će se svidjeti i ljubiteljicama minimalizma i ljubiteljicama maksimalizma. Treći trend donosi odmak od klasičnog i očekivanog u raskošnim bojama dragog kamenja. Umjesto dijamanta ili u kombinaciji s dijamantima, Francuskinje nerijetko biraju zaručničko prstenje sa safirom, smaragdom i rubinom. Još jedan trend koji Francuskinje vole kada govorimo o zaručničkom prstenju je onaj koji donosi element neočekivanog. Tanki prsten okružen sitnim dijamantima ili statement prsten neobičnog oblika samo su neki od primjera. I na kraju, bez obzira koji prsten odabrale, Francuskinje ostaju vjerne pravilu manje je više. Tanki prsten, sitni dijamanti ili drago kamenje unutar ovog trenda pretvaraju se u elegantno i nosivo, ali još uvijek posebno zaručničko prstenje.

Pogled na trendi zaručničko prstenje za 2021. inspirirano Francuskinjama, donosimo u nastavku!

Jednostavnost klasika

Učitati još
Zatvori