Zara ima divne haljine koje će odlično odigrati ulogu vjenčanice

Zara ima divne haljine koje će odlično
odigrati ulogu vjenčanice

U posljednjih nekoliko godina, high street brendovi polako su zakoračili u svijet vjenčanja. Nakon kolekcija haljina za djeveruše koje su donijele spoj najpoželjnijih trendova i pastelnih boja, high street brendovi odvažno su prihvatili izazov dizajniranja vjenčanica. Iako se koncept vjenčanice bitno razlikuje od onog iza pristupačnih high street komada, poznata imena high street scene svake nam sezone donose svoje viđenje te najposebnije haljine.

U high street haljinama, najčešće bijele boje, mnogi su već proveli svoj poseban dan, a ako se vi nalazite među onima kojima se vjenčanje uskoro približava, Zara možda ima savršeni odgovor na vašu potragu za vjenčanicom.

Zara haljine kao moderne i cool vjenčanice

Od raskošne svile do romantične čipke, od elegantnih, klasičnih krojeva do šarmantnih midi modela, high street brendovi u prošlim su kolekcijama predstavili najrazličitije modele vjenčanica u kojima su mnoge mladenke pronašle svoju savršeni izbor. Za nadolazeća vjenčanja, high street gigant Zara ponudio je moderno i cool izdanje vjenčanice koje će zasigurno privući mlade koje traže nešto istovremeno jednostavno i neočekivano, pristupačno, ali s wow faktorom.

U novoj Zara kolekciji istaknulo se pet modela haljina u nijansama bijele boje koje će odlično odigrati ulogu moderne vjenčanice. Najklasičnija među njima je duga haljina slip kroja izrađena od raskošne jacquard tkanine. U kolekciji se nalazi i njezina midi verzija. Za sve mladenke koje su se odlučile na opušteno građansko vjenčanje ili traže savršenu haljinu u koju će se presvući, u novoj Zara kolekciji nalazi se tri odlična odgovora – mini haljina u stilu oversized prsluka, haljina s tankim naramenicama asimetričnog kroja i nabrana haljina midi dužine s dva izreza u struku.

Osim što donose moderno viđenje klasične vjenčanice, Zara modeli istovremeno dolaze i s bitno pristupačnijom cijenom. Sve modele pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete na zara.com ili u najbližoj Zara trgovini.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori