Ovo su najljepše pozivnice za vjenčanje koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Ovo su najljepše pozivnice za vjenčanje koje
smo vidjeli u posljednje vrijeme

White & Glory

Vrlo često i nesvjesno, dojam o pojedinom događanju stvaramo već na temelju same pozivnice. Tu na vidjelo dolazi sva kreativnost i raskoš ideja – recimo, dugo su se vremena mladenci “natjecali” tko će imati originalniju i šašaviju pozivnicu. Međutim, u posljednje se vrijeme sve više pozivnice svode na minimalizam i jednostavnost. Ako ste u potrazi za savršenim pozivnicama, a pritom nemate ideje ni inspiracije, dobra je ideja “pomoć” potražiti na Instagram adresi White & Glory.

Jednostavne pozivnice, a maksimalan efekt

Osnivačica brenda je Hrvatica koja živi u Amsterdamu, a iz njene radionice izlaze prekrasne pozivnice, kartice s imenima različiti jelovnici za vjenčanje, vizitke i promo materijali. Svaka pozivnica dolazi u divnim, teksturiranim kuvertama koje su nastale u Amsterdamu, a tu su i ukrasni pečati kojoj će svakoj pozivnici dati još jednu posebnu notu.

White & Glory

Pozivnice su iznimno jednostavne, dolaze u nježnim bojama koje su kao savršene za veliki dan vjenčanja te upotpunjene zanimljivim detaljima poput cvjetnog uzorka u pastelnim tonovima i jednostavnim mašnama koje svakoj pozivnici daju dodatnu dozu romantike. Ako još niste pronašli savršene pozivnice za vjenčanje, pravo je vrijeme da pogledate divne s potpisom White & Glory. Vjerujemo kako će svaki uzvanik biti oduševljen kad u ruke primi pozivnicu umotanu u nježnu velum košuljicu i zatvorenu zlatnim pečatom. Tako jednostavno, a tako efektno!

Foto: Instagram (@white.and.glory)

Učitati još
Zatvori