Vjenčanice koje će biti hit na proljeće 2022.

Vjenčanice koje će biti hit
na proljeće 2022.

Svijet vjenčanja kakvim ga znamo, prošle je godine preko noći jednostavno stao. Nemogućnost organiziranja tog dana iz snova mnoge je mladence rastužila, ali ih istodobno i ohrabrila da potraže neki novi termin za izricanje sudbonosnog ‘da’ jednom kada se situacija s pandemijom smiri. Posljednjih tjedana i mjeseci tako pratimo mnogo nadoknada radi otkazanih ceremonija, ali i novih mladenaca koji su usprkos okolnostima oko koronavirusa ipak uspjeli isplanirati svoje vjenčanje.

Definirani su novi bridal trendovi za iduću godinu

Čini se, barem ovako naoko, kao da se sve pomalo vraća u normalu, a hoće li tako doista i biti, tek treba vidjeti. Ono što je sigurno, kada je riječ o trendovima u bridal svijetu koji su projicirani za proljeće 2022., današnja mladenka više nije ista kao ona u, recimo, 2019. godini. Industrija vjenčanica se odmiče od tradicionalnog u korist modernog, točnije u korist multifunkcionalnosti i praktičnosti. Ono što se događa na tržištu vjenčanica svakako je zanimljivo i vrijedno praćenja, jer današnja mladenka jednostavno mora imati dovoljno opcija s kojima će se uspjeti prilagoditi različitim okolnostima svog vjenčanja.

Oscar de la Renta bridal kolekcija za proljeće 2021.

U novoj bridal kolekciji Oscara de la Rente koju vam danas donosimo tako viđamo neke nove hit vjenčanice, prekrasne, ali redom kratke i zaigrane, prilagodljive intimnom vjenčanju kod matičara ili malenoj svadbi u društvu obitelji i prijatelja. Oscar de la Renta je, naravno, ponudio i neke od svojih tradicionalnijih vjenčanica za uobičajene klijentice, princeze s njujorške Pete avenije, no promjena po pitanju modela za kojima posežu današnje mladenke definitivno se vidi i bit će vrlo zanimljivo pratiti kako će se bridal trendovi nastaviti razvijati u budućnosti!

Foto: Oscar de la Renta

Učitati još
Zatvori