Udala se naša poznata blogerica Ana Bacinger – i izgledala je predivno

Udala se naša poznata blogerica Ana Bacinger
– i izgledala je predivno

Da vjenčanja ne moraju biti velika, pompozna i bilježena desecima objektiva za potrebe Instagram feeda da bismo ih nazvali ‘najljepšim danom u životu svake mladenke’, jučer nam je pokazala naša poznata blogerica Ana Bacinger.

Ana, koja pripada prvoj generaciji modnih blogerica u Hrvatskoj, već nam je vrlo rano u svojoj karijeri pokazala da u svemu što radi voli biti svoja i originalna, a upravo takva, čini se, bila je i njena svadba. Zajedno sa svojim suprugom Sebastijanom organizirala je mali elopement, danas poznatiji kao iznenadno vjenčanje bez širokog kruga ljudi, a za destinaciju na kojoj je intimna ceremonija upriličena odabran je Rovinj.

Upravo na ulicama Rovinja fotografkinja Mateja Vrčković ovjekovječila je nekolicinu fotografija za vječnost, na kojima mladenci izgledaju sretno i predivno, a najveću pozornost, naravno, plijeni vjenčano izdanje Ane Bacinger, koja je još jednom pokazala da nije tipična blogerica, pa tako ni tipična mladenka. Ljupko, šarmantno i s laganom retro notom – baš kako od nje to i volimo!

Foto: Mateja Vrčković

Učitati još
Zatvori