Stella McCartney predstavila prvu kolekciju divnih vjenčanica

Stella McCartney predstavila prvu
kolekciju divnih vjenčanica

Nakon velikog kraljevskog da koje je na malim televizijskim ekranima pratilo na milijune gledatelja diljem svijeta,vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uputili su se na službeno primanje koje je za njih organizirao princ Charles. I dok su mišljenja o haljini u kojoj je Meghan Markle prošetala do oltara ostala podijeljena, haljina koju je odabrala za primanje osvojila je samo pozitivne. Divnu minimalističku kreaciju s povišenim okovratnikom i golim leđima potpisala je Stella McCartney, a ona je bila tek uvertira za bridal kolekciju koju je poznata britanska dizajnerica predstavila prije nekoliko dana.

VJENČANICE S POTPISOM STELLE MCCARTNEY

Made with Love naziv je prve bridal kolekcije s potpisom dizajnerice Stelle McCartney koju čini sedamnaest divnih kreacija koje bi baš svatko poželio nositi na svoj veliki dan. U svojoj prvoj bridal kolekciji jedna od najpopularnijih britanskih dizajnerica ostala je vjerna svojem minimalističkom stilu s dozom romantike, ali i svojoj posvećenosti ekološki osviještenoj i održivoj modi koja je utkana u svaki dio procesa kreiranja i proizvodnje haljina –  od prve skice do odabira materijala i posljednjeg detalja. Svoju prepoznatljivu estetiku, u bridal kolekciji Stella je spojila s luksuznim i održivim izdanjima materijala poput viskoze, čipke i šifone – rezultat su jednostavne i efektne, ženstvene i eco-friendly vjenčanice u kojima ne samo da ćete izgledati odlično, već ćete se tako i osjećati.

Osim modernog izdanja vjenčanice, u kolekciji se nalaze i bijelo odijelo te kombinezon od čipke za sve one koji se želi odmaknuti od klasičnog i odabrati neočekivano, ali još uvijek elegantno i besprijekorno. Haljine i odijela bit će dostupni u odabranim Stella McCartney trgovinama diljem svijeta u kojima se potrebno predbilježiti za privatne konzultacije. Više informacija o kolekciji otkrijte ovdje, a prve modele donosimo u nastavku.

Foto: Stella McCartney

 

Učitati još
Zatvori