Romantični istarski otok Levan savršeno je mjesto za vjenčanje

Romantični istarski otok Levan
savršeno je mjesto za vjenčanje

Ukoliko postoji savršeno vjenčanje sigurno bi bilo organizirano na plaži, s bosim nogama u pijesku, nježnim povjetarcem u kosi, s mirisima i bojama Mediterana. Otok Levan smješten u Istri upravo je jedno takvo mjesto na kojemu se organiziraju vjenčanja poput onih iz mašte djevojčica.

Prekrasna pješčana plaža na ovom otoku pretvara vjenčanja u pravu romantičnu bajku.

Bajkovito vjenčanje na istarskom otoku

Levan Weddings stoga organizira vjenčanja na idiličnoj plaži Marea koja su sve popularnija ne samo među domaćim zaljubljenim parovima već na ovo mjesto svoje zavjete dolaze izgovarati parovi iz Austrije, Njemačke pa čak i iz Engleske. Ovo mjesto prava je stress free zona u kojemu poseban ambijent pretvara svaki trenutak u film.

Beach bar i restoran, okićeni oltar, romantični transfer brodom na otok samo je nekoliko detalja koje ovo mjesto čine neodoljivim i glamuroznim. A da svaki detalj bude baš kao iz prave bajke brine se kreativni tim Marea Island Weddings.

Vjenčanja na otoku Levanu su luksuzna, personalizirana i zauvijek se pamte

Vjenčanja na otoku Levanu su personalizirana, pomno isplanirana i zauvijek se pamte. Pravo su uzbudljivo iskustvo koje čini da se mladenci osjećaju posebno i čarobno te da svoju ljubavnu priču pretvore u dio otočnog raja.

Ovdje je moguće organizirati i smještaj za goste vjenčanja koji nakon uživanja u vjenčanju i lijepim trenutcima mogu uživati u opuštajućem ambijentu predivnih soba na otoku. Već sljedećeg dana već možete uživati u zajedničkim trenutcima, ukusnoj hrani, kvalitetnim pićima i sjajnom osjećaju koji preplavljuje svakoga tko je okusio dio otočne magije.

Zvuči idilično, zar ne? Ako još uvijek tražite svoju lokaciju iz snova posjetite službenu stranicu Marea Island Weddings. A ako pak želite uživati u osami otoka, izležavati se na ležaljkama i fino jesti, Marea Beach Bar & Restaurant na otoku Levanu su tu za vas svaki dan. Pogledajte naš vodič što još raditi u Istri ovog ljeta.

Foto: Marea (www.levan.hr)

Učitati još
Zatvori